marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz traieste o tumultoasa poveste de dragoste alaturi de Emile Hirsch. Actrita a stralucit la premiera filmului Twice Born

“Twice Born”, cel mai recent film al lui Penelope Cruz a avut ieri premiera in cadrul Festivalului de Film de la Toronto.

Penelope Cruz traieste o tumultoasa poveste de dragoste alaturi de Emile Hirsch. Actrita a stralucit la premiera filmului Twice Born

Actrita a fost prezenta pe covorul rosu de la premiera filmului “Twice Born” desfasurata in cadrul Festivalului de Film de la Toronto, unde a atras toate privirile cu decolteul adanc si rochia despicata provocator.


Regizat de Sergio Castellitto, Twice Born este o drama ce spune povestea unei mame, Gemma interpretata de Penelope Cruz, care se intoarce in Sarajevo dupa 18 ani de la razboi.Unul dintre cei mai buni actori italieni Sergio Castellitto se intoarce pentru a patra oara in spatele camerelor pentru a da viata unei povesti de dragoste tumultuoase pe care o femeie o retraieste din amintiri la intoarcerea in fosta Iugoslavie.

Gemma, o femeie italianca, se intoarce cu fiul sau in Sarajevo unde isi aminteste de relatia cu fostului ei sot, mort in razboi - un fotograf american - Diego interpretat de Emile Hirsch. Cei doi au fost despartiti de alegerile personale si de un crunt razboi din Balcani.

Filmul se inspira din cartea "Twice Born" a scriitoarei si actritei italiene - Margaret Mazzantini care este si sotia regizorului Sergio Castellitto.


"Faptul ca am devenit mama m-a ajutat si mai mult sa-mi inteleg personajul" a declarat Penelope Cruz la conferinta de presa. Actrita s-a aratat incantata sa lucreze la filme din ce in ce mai diverse si in care sunt implicati actori straini:  "La un moment dat,  pe platouri se auzeau 7-8 limbi diferite. Era o nebunie, insa era frumos!"


Din distributia de la Twice Born mai fac parte Sergio Castellitto, Mira Furlan, Jane Birkin, Saadet Aksoy si Isabelle Adriani.


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies