marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz va juca alaturi de Ben Stiller in comedia "Zoolander 2"

Au trecut 13 ani de cand Ben Stiller era fotomodelul spalat pe creier si trimis sa ucida liderii lumii in comedia "Zoolander".  Dar fanii nu mai au mult de asteptat pentru ca Ben Stiller va face si  o continuare. Mai mult, frumoasa Penelope Cruz va face parte din distributie, conform TIME.

Penelope Cruz va juca alaturi de Ben Stiller in comedia Zoolander 2

Zoolander 2 o va avea intr-un rol feminin central pe nimeni alta decat Penelope Cruz. Desi inca nu au fost confirmati ca revin Owen Wilson sau Will Ferrell, Ben Stiller a ajuns la o intelegere cu sotia lui Javier Bardem, insa nu a dezvaluit in ce rol o distribuiem, desi cel mai probabil va fi un super model.


Ben Stiller
lucreaza de cativa ani la continuarea Zoolander. Filmul original s-a lansat acum 13 ani, a fost regizat de Ben Stiller, care a jucat si in rolul principal.

 

 

 


Scenariul pentru Zoolander 2 este scris de Justin Theroux si revizuit de Ben Stiller. Acesta a dezvaluit cateva detalii despre subiect: "Actiunea are loc 10 ani mai tarziu, in Europa. Nu as vrea sa dezvalui multe, dar o sa fie o varianta moderna a basmului <<Hansel si Gretel>>. Desi primul film s-a terminat intr-o nota optimista, multe lucruri s-au schimbat de atunci, vietile lor sunt altele. Personajul lui Will Ferrell este inclus in scenariu si a spus ca este interesat".

 

 

 

In Zoolander, Derek Zoolander (Ben Stiller) a castigat de trei ori titlul de modelul anului, iar atunci cand Hansel, un alt manechin, castiga premiul in locul sau, lumea lui este complet data peste cap. Prietenii dau bir cu fugitii, tatal sau este dezamagit, iar el simte ca nu mai este un manechin bun. Atunci cand designerul Mugato il angajeaza, Zoolander simte ca viata are din nou sens, asta pana cand afla ca, de fapt, fusese setat sa-l ucida pe primul ministru al Malaeziei.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies