marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penn Badgley, Dan Humphrey din Gossip Girl : „Nu sunt prieten cu Ed Westwick”

Desi este actor intr-un serial in care barfa ocupa loc de cinste, Penn Badgley, interpretul lui Dan din serialul „Gossip Girl – Intrigi la New York”, difuzat de Pro Tv in fiecare sambata, de la 13:05, nu este deloc interesat de detaliile ce tin de viata personala a colegilor lui de platou.

Penn Badgley, Dan Humphrey din Gossip Girl : „Nu sunt prieten cu Ed Westwick”

articole relationate

Penn a refuzat sa faca vreun comentariu despre Ed Westwick (Chuck)si Jessica Szohr (Vanessa), cunoscuti pentru faptul ca ba se despart, ba se impaca si a tinut sa precizeze ca lui si iubitei sale, Blake Lively (Serena), nu le pasa de ceea ce fac Ed si Jessica.

Nu suntem prieteni cu ei, adica nu iesim la intalniri impreuna”. Dupa ce a aflat ca, din cate se pare, Ed si Jessica s-au impacat din nou, Ed a spus doar atat: „Bravo lor!”.

Asta nu inseamna insa ca Penn nu si-a gasit prieteni de nadejde printre celebrii actori din Gossip Girl: Intrigi la New York. El este foarte apropiat de Chace Crawford (Nate)si de controversata Taylor Momsen (Jenny), despre care spune ca este „o tanara cu adevarat incantatoare, care se maturizeaza”.

Penn Badgley a mai dat de inteles ca, in ultima vreme, a devenit putin plicitisit de proiectul care l-a facut celebru in intreaga lume. „Am ajuns la cel de-al patrulea sezon. A devenit rutina”, a declarat Penn.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies