marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Personajul interpretat de Paul Walker in franciza ”Furios si iute” ar putea reveni in aceasta serie cinematografica. Anuntul facut de fratele actorului

Personajul interpretat in franciza ”Furios si iute/ Fast and Furious” de actorul Paul Walker, decedat in 2013 in urma unui accident de automobil, ar putea reveni in continuarile prevazute pentru aceasta serie cinematografica, a dezvaluit Caleb Walker, unul dintre fratii starului american, citat de allocine.fr.
Personajul interpretat de Paul Walker in franciza Furios si iute ar putea reveni in aceasta serie cinematografica. Anuntul facut de fratele actorului

Actorul Caleb Walker a dezvaluit intr-un interviu acordat in emisiunea ”Entertainment Tonight” ca Brian O'Conner, personajul jucat de fratele lui in seria ”Furios si iute”, ar putea fi reveni in franciza, cu ajutorul programelor de grafica computerizata, conform News.ro


”Am petrecut aproape o ora vorbind la telefon cu Vin Diesel si am discutat foarte multe detalii. El voia binecuvantarea noastra”, a spus Caleb Walker. ”Voia sa stie daca ar fi acceptabil pentru noi ca personajul lui Paul sa fie readus pe marele ecran. Pentru a le transmite fanilor ca el se afla intotdeauna aproape de noi. Studioul Universal vrea sa se asigure ca vom respecta memoria lui Paul, dar si imaginea si familia lui”, a adaugat Caleb Walker.


In plus fata de ”Fast & Furious 8”, ale carui filmari s-au incheiat recent, franciza prevede alte doua continuari, ce vor fi lansate pana in 2021. In cele trei filme, Vin Diesel va relua rolul Dominic Toretto, iar actorul va fi si producator exectiv al peliculelor, in parteneriat cu studioul Universal.
In urma decesului actorului Paul Walker intr-un accident de automobil pe 30 noiembrie 2013, in timpul filmarilor de la ”Fast & Furious 7”, fratii lui, Caleb si Cody Walker, au fost folositi de producatori ca dubluri ale personajului jucat de starul american. Este foarte posibil ca aceleasi tehnici de grafica pe computer sa fie utilizate si in realizarea urmatoarelor filme prevazute in aceasta franciza cinematografica.

Cel mai recent film din franciza de actiune ”Furios si iute”, intitulat ”Furios si iute 7”, dedicat regretatului actor Paul Walker, a fost lansat in 2015 si a inregistrat un succes colosal in box office-ul mondial, generand incasari de peste 1,5 miliarde de dolari.
Urmatorul film din seria ”Furios si iute”, intitulat ”Fast 8”, are o distributie de zile mari - Jason Statham, Lucas Black, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Kristofer Hivju, Charlize Theron, Scott Eastwood, Nathalie Emmanuel si  Helen Mirren - si va fi lansat pe marile ecrane pe 17 aprilie 2017. Urmatoarele doua lungmetraje din aceasta serie vor avea premierele pe 19 aprilie 2019 respectiv 2 aprilie 2021.


Cele sapte lungmetraje lansate pana in prezent in franciza de actiune ”Furios si iute” au generat impreuna incasari de peste 3,9 miliarde de dolari.
 



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies