marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Peter Dinklage si Elle Fanning au inceput filmarile la Low Down: povestea unui celebru pianist american

Elle Fanning si Peter Dinklage, starul din Game of Thrones, au inceput filmarile la drama Low Down, despre unul dintre cei mai cunoscuti pianisti de jazz din America, in anii '70.

Peter Dinklage si Elle Fanning au inceput filmarile la Low Down: povestea unui celebru pianist american

 

Filmarile pentru Low Down au debutat in Los Angeles. In primele imagini apar starurile filmului, Elle Fanning si Peter Dinklage. Actorul din Game of Thrones si-a schimbat infatisarea pentru acest film. Inca nu se stiu detalii despre rolul sau. Actrita de 15 ani, sora mai mica a Dakotei Fanning a inceput si ea filmarile. Cei doi actori au fost surprinsi pe o scara de incendiu, pe platourile filmului.

 

 

Low Down este povestea lui Joe Albany, celebrul pianist de jazz din anii '70 in SUA. Filmul va fi spus din perspectiva fiicei sale de 11 ani, Amy, interpretata de Elle Fanning, care este martora la viata chinuita si distrusa de droguri pe care o duce tatal ei.

 

Joe Albany va fi interpretat de John Hawkes, care a impresionat anul trecut cu The Sessions, in care juca rolul unui barbat imobilizat la pat, care isi doreste sa isi piarda virginitatea. Rolul din The Sessions i-a adus o nominalizare la Globul de Aur in 2013. In 2010, Hawkes a obtinut prima nominalizare la Oscar, pentru drama Winter's Bone, in care mai joaca si Jennifer Lawrence. Initial, Mark Ruffalo trebuia sa joace in rol principal, dar a fost nevoit sa abandoneze proiectul, iar rolul i-a revenit lui Hawkes.

 

Joe Albany a cunoscut succesul inca din tinerete, insa in urmatorii ani, viata sa a devenit o batalie cu dependenta de heroina.  Jeff Pries, un cunoscut regizor de reclame, se va ocupa de film si marcheaza debutul sau in regie de lungmetraje.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies