marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Philip Seymour Hoffman va juca in Catching Fire, continuarea filmului The Hunger Games

Philip Seymour Hoffman, detinator al unui premiu Oscar, va juca in "Catching Fire", o continuare a filmului  "Jocurile foamei/ The Hunger Games" (2012).

Philip Seymour Hoffman va juca in Catching Fire, continuarea filmului The Hunger Games

Actorul in varsta de 44 de ani va interpreta rolul Plutarch Heavensbee, creatorul sadicului si sangerosului concurs televizat care da titlul filmului original, informeaza bbc.co.uk.

Filmarile pentru "Catching Fire" vor debuta in luna septembrie, iar actrita Jennifer Lawrence va juca din nou rolul eroinei Katniss Everdeen.

Primul film din aceasta serie a obtinut incasari de 678 de milioane de dolari pe plan mondial. In Statele Unite, "Jocurile foamei" ocupa locul al doilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din acest an, dupa filmul cu super-eroi "Razbunatorii/ The Avengers".

 

Aceasta franciza cinematografica are la baza o trilogie de romane pentru adolescenti scrisa de romanciera americana Suzanne Collins.Actiunea din cele trei romane se petrece in viitor, pe teritoriul fostei Americi de Nord, unde razboiul civil a condus la aparitia a 12 districte, controlate de o elita amorala si ghiftuita.


In fiecare an, pentru a-si reafirma dominatia, ei rapesc 12 tineri si ii arunca intr-un concurs sangeros si mortal, din care doar castigatorul supravietuieste.Hoffman va interpreta rolul creatorului acestor jocuri in filmul "Catching Fire", iar personajul sau are un rol crucial si in utima parte a trilogiei.


In al doilea film din serie isi vor relua rolurile si actorii Josh Hutcherson si Donald Sutherland.Lungmetrajul "Catching Fire", regizat de Francis Lawrence, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane in noiembrie 2013.


Philip Seymour Hoffman, in varsta de 44 de ani, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din "Capote" in 2006. Actorul american are o filmografie bogata - a jucat deja in peste 50 de filme -, remarcandu-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecti", "Dragonul Rosu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibila III", "Synecdoche, New York", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March" si "Moneyball: Arta de a invinge".



Surs: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies