marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Piciorul Angelinei Jolie are 25.000 de fani pe Twitter si se bate cu Jennifer Aniston. Cele mai bune 10 momente de la Oscar

Piciorul Angelinei Jolie are 25 de mii de followers pe Twitter si a fost ales unul dintre cele mai memorabile momente de la Oscar 2012 de revista Entertainment Weekly alaturi de fundurile lui Jennifer Lopez si Cameron Diaz, urna de cenusa varsata de Sacha Baron Cohen pe covorul rosu sau lacrimile Octaviei Spencer cand a primit Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

Piciorul Angelinei Jolie are 25.000 de fani pe Twitter si se bate cu Jennifer Aniston. Cele mai bune 10 momente de la Oscar

GALERIE FOTO: CELE MAI MEMORABILE 10 MOMENTE DE LA OSCAR!

Modul in care poza Angelina Jolie atat pe covorul rosu cat si in timpul galei de luni dimineata, scotand la inaintare de sub rochia neagra piciorul zvelt a fost unul dintre cele mai memorabile si parodiate momente ale Oscarurilor intr-un an in care prezentatorul Billy Crystal nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si a primit critici pentru glumele sale.

 

Angelina Jolie a fost acuzata ca a furat una din posturile lui Jennifer Aniston care a pozat la fel pentru fotografi acum 2 ani iar fanii au uitat de batalia filmelor pentru Oscar in favoarea unei confruntari intre cele doua vedete. Fanii au creat pagina pe Twitter pentru piciorul Angelinei Jolie care a reusit sa stranga 25 de mii de followers in cateva ore.


Alaturi de Angelina Jolie cele mai momerabile momente de la Oscar din 2012 au mers la Jennifer Lopez si Cameron Diaz care au prezentat intr-un mod inedit Oscarul pentru cele mai bune costume iar J-Lo a aratat mai mult din sani de cat trebuia. Decolteul ei are si el pagina de Twitter cu 4000 de followers.  Christopher Plummer a primit cea mai lunga "standing ovation" pentru Oscarul luat la 82 de ani in rol secundar iar Octavia Spencer a emotionat cu lacrimile ei din timpul discursului pentru cea mai buna actrita in rol secundar.
 

Ce moment de la Oscarul din 2012 ti-a placut cel mai mult?
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies