marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pinocchio 3D, una dintre cele mai iubite povesti ale lumii. Primele imagini din animatia regizata de Guillermo Del Toro

Prima animatie regizata de Guillermo Del Toro, cel de a adus pe marile ecrane Pan's Labyrinth/Labirintul lui Pan,  a atras un interes enorm in jurul sau. Fanii genului au fost incantati atunci cand au vazut primele imagini din Pinocchio 3D publicate in aceasta saptamana de revista Entertainement Weekly.

Pinocchio 3D, una dintre cele mai iubite povesti ale lumii. Primele imagini din animatia regizata de Guillermo Del Toro

Hollywoodul pariaza in continuare pe basme. Vizionarul regizor Guillermo Del Toro care lucreaza in aceasta perioada la SF-ul epic cu monstri Pacific Rim se pregateste de pre productia primei sale animatii 3D stop-motion, Pinocchio. Va fi o versiune moderna, mai intunecata, a aventurilor celebrului personaj de poveste.

Un proiect de suflet al lui Del Toro, aceasta noua versiune va muta desfasurarea aventurilor papusii de lemn care isi doreste sa fie un baiat adevarat in perioada de dupa primul razboi mondial din Italia, „cand toata lumea se purta ca o papusa, mai putin papusile”, a declarat luna trecuta Del Toro pentru Variety. "Acest Pinocchio va fi foarte diferit de cel realizat de Disney, as fi ingrijorat daca nu ar fi asa" a mai declarat regizorul care s-a ocupat si de scenariul filmului.

De aceasta data marioneta se imbarca intr-o serie de aventuri care vor demonstra ca este la fel de indistructibil ca dragostea pentru tatal sau.  Descris ca un film intunecat si gotic, inspirat de basmul lui Carlo Collodi, noul Pinocchio se va filma incepand de vara viitoare si va fi lansat cel mai tarziu in 2014. 


 

Filmul va fi realizat de cineast cu ajutorul tehnicii 3D stop-motion in colaborare cu Mark Gustafson, cel care s-a ocupat de aspectele tehnice ale procesului de animatie pentru Fantastic Mr. Fox, pelicula lui Wes Anderson din 2009.

 

Cei de la Disney au realizat filmul de animatie Pinocchio in 1940. A fost al doilea film din seria de productii animate Disney, serie care a inceput in 1937 o data cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici. Ecranizarea Disney este bazata pe povestirea Aventurile lui Pinocchio de Carlo Collodi.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies