marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Piratii din Caraibe 5: Christoph Waltz il vaneaza pe Johnny Depp, starul din Inglorious Basterds ar putea fi noul inamic la lui Jack Sparrow

Desi s-a anuntat ca cea de-a cincea parte a seriei Piratii din Caraibe va fi lansata de-abia in 2016, deja au inceput sa apara informatii legate de actorii care vor face parte din distributie.

Piratii din Caraibe 5: Christoph Waltz il vaneaza pe Johnny Depp, starul din Inglorious Basterds ar putea fi noul inamic la lui Jack Sparrow


Astfel, Keith Richards va reveni in rolul lui Captain Teague, starul formatiei The Rolling Stones fiind prezent si in Pirates of the Caribbean: At World's End si in Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides.


"Dupa luni de negociere, Keith a acceptat sa joace alaturi de Johnnny Depp si in cel de-al cincilea film al seriei", a declarat o sursa pentru MailOnline. Pe langa Keith Richards, se pare ca producatorii si-au indreptat atentia spre Christopher Waltz, pentru rolul lui Captain Brand, dusmanul lui Jack Sparrow.

 

 


In cea de-a cincea parte a francizei, Jack si echipa sa pleaca in cautarea Tridentului, despre care Captain Teague are informatii importante. De aceasta data, personajul negativ va fi Captain Brand, o fantoma care vrea la randul ei Tridentul pentru a-si lua revansa in fata lui Jack despre care crede ca l-a transformat pe fratele lui in pirat, lucru care i-a adus moartea.

 

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales se va lansa de-abia in 2016, producatorul Jerry Bruckheimer dezvaluind intr-un interviu acordat publicatiei problemele care impiedica lansarea filmului in vara anului 2015 asa cum se stabilise initial ce tin in mod special de scenariu.

 

 

 


„Avem deja o schita a scenariului pe care toti o adora dar acesta nu este inca terminat. Totul conteaza. Se vrea un scenariu care sa convina tuturor si care sa se incadreze si in costuri; asemenea proiecte putand ajunge si la un total de 300 milioane de $ in trecut. Sa realizezi un scenariu genial este intotdeauna dificil” concluzioneaza  Bruckheimer.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies