marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ploaie de stele la Gala LACMA: cele mai populare vedete de la Hollywood l-au onorat pe Quentin Tarantino. Vezi galerie foto

Los Angeles County Museum of Art (LACMA) a gazduit o noua gala, pentru a-i onora pe regizorul Quentin Tarantino si actrita Diane Kruger. Fiecare dintre ei a fost premiat,onorat si aplaudat la scena deschisa de catre marile celebritati de la Hollywood, prezente la eveniment.

Ploaie de stele la Gala LACMA: cele mai populare vedete de la Hollywood l-au onorat pe Quentin Tarantino. Vezi galerie foto

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO


Quentin Tarantino
si Diane Kruger au fost onorati de catre cinefili si Hollywood la gala anuala organizata de Muzeul de Arta din Los Angeles. Gala a avut si scop caritabil, iar organizatorii au reusit sa stranga 4 milioane de dolari, bani ce vor fi oferiti pentru sustinerea artei si filmului.

 

 


Tarantino si Kruger sunt rezidenti in Los Angeles de peste 20 de ani si fiecare, in domeniul sau, actorie sau regie, a reusit sa isi lase amprenta la Hollywood. Intr-un  interviu acordat presei americane, Diane Kruger a declarat ca se simte "onorata si flatata" de acest gest.

 

 

Gala a reunit pe covorul rosu numeroase vedete de la Hollywood ca Amy Adams, Salma Hayek, Kate Hudson, dar si Kim Kardashian sau Jennifer Lopez.

 

Sursa foto: Getty/Splash
 



Modifică setările cookies