marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ploaie de vedete la Gala Critics Choice Awards. Jennifer Aniston, printre starurile care au atras atentia cu tinutele lor GALERIE FOTO

Gala Critics Choice Awards a avut loc la finalul weekendului, unde au fost prezente foarte multe vedete, pe covorul rosu. Vedete ca Jennifer Aniston sau Rosie Huntington-Whiteley au impresionat cu rochiile lor sexy si elegante.

Ploaie de vedete la Gala Critics Choice Awards. Jennifer Aniston, printre starurile care au atras atentia cu tinutele lor GALERIE FOTO

VEZI AICI GALERIA FOTO

Jennifer Aniston si sotul ei, Justin Theroux au facut senzatie pe covorul rosu la gala Critics Choice Awards. Intr-o rochie albastru pal, cu o crapatura uriasa in partea din fata, actrita de 46 de ani a facut senzatie.

 

 

La fel de sexy a fost si Rosie Huntington-Whiteley, care a optat pentru o rochie neagra, cu un umar gol.

 

 

La gala a fost prezenta si actrita Hayden Penettiere. Aceasta a fost prima ei apartie in public dupa internarea intr-un centru pentru depresie post natala. Actrita a spus ca "sunt foarte mandra ca am reusit sa ii inspir si alte femei sa vorbeasca despre aceasta situatie".

 

Printre vedetele prezente la gala se numara si Rachel McAdams. Aceasta a urcat pe scena pentru a ridica trofeul cel mare, castigat de pelicula "Spotlight", in care joaca alaturi de Michael Keaton si Mark Ruffalo.

 

Amy Schumer, Melissa McCarthy, Liv Tyler, Kate Beckinsale s-au aflat pe lista celebritatilor prezente la gala.


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies