marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Politia a arestat 2 barbati responsabili pentru aparitia filmului The Expendables 3 pe internet

Filmul The Expendables 3 a fost vizionat de milioane de oameni dinainte de lansarea oficiala

Politia a arestat 2 barbati responsabili pentru aparitia filmului The Expendables 3 pe internet

Doi barbati din Marea Britanie au fost arestati marti dimineata, fiind suspecti pentru faptul ca au postat pe internet filmul The Expendables 3. Barbatii cu varste de 33 si 36 de ani au fost prinsi de catre ofiteri de la Police Intellectual Crime Unit, asistati de ofiteri de la politia locala.

Filmul The Expandables 3 a ajuns pe internet in luna iulie a acestui an la o calitate high-definition, provocand o uriasa controversa la Hollywood. Acel 'DVD Screener' al filmului cu Sylvester Stallone, Jason Statham si Arnold Schwarzenegger a fost descarcat de milioane de oameni de cand a aparut, pe 25 iulie, lansarea oficiala avand loc pe 15 august.

Distribuitorul din Statele Unite al filmului, Lionsgate, a reactionat imediat pe temei legal impotriva celor care au descarcat filmul, dand in judecata site-uri de file-sharing. Lupta s-a dus peste ocean iar Intellectual Property Crime Unit of City of London Police (PIPCU), o divizie infiintata in capitala Angliei in 2013, a anuntat marti de capturarea a doi barbati in acest caz.

Citeste articolul in intregime pe yoda.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies