marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Portrete de Oscar pentru nominalizatii din acest an. De ce au fost lasate blockbusterele afara din cursa pentru Oscar in 2012

Cei 20 de actori nominalizati in acest an la Oscar pentru rolurile principale si secundare au pozat pentru Academia Americana de Film.

Portrete de Oscar pentru nominalizatii din acest an. De ce au fost lasate blockbusterele afara din cursa pentru Oscar in 2012

GALERIE FOTO: CELE 20 DE PORTRETE DE LA OSCAR 2012!

De la George Clooney si Jean Dujardin la Meryl Streep si Jessica Chastain, actorii si-au exersat cele mai frumoase zambete pentru marea gala in care vor fi anuntati castigatorii, pe 26 februarie, intr-un eveniment ce va fi live-text pe www.procinema.ro.


Gala de decernare a premiilor Oscar din acest an este programata  la Kodak Theatre, amfiteatrul de 3.400 de locuri unde se desfasoara in fiecare an din 2001.


Penelope Cruz, Tom Cruise, Tom Hanks,Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Cameron Diaz si Halle Berry sunt cativa din prezentatorii din acest an ai galei care va fi gazduita de actorul Billy Crystal. Aceasta va fi pentru a noua oara cand Billy Crystal va prezenta gala Oscarurilor.


Ca o curiozitate, in 2012, pentru prima data in ultimii 5 ani, Academia Americana de Film a inchis ochii la blockbustere in cursa pentru cel mai bun film. Dintre cele 9 pelicule nominalizate la aceasta categorie:War Horse, The Artist , Moneyball, The Descendants , The Tree of Life, Midnight in Paris, The Help, Hugo, Extremly Loud and Incredibly Close doar drama istorica "The Help" a facut incasari globale mai mari de 150 de milioane de dolari pana acum. Pentru ca este un film ce prezinta o cauza, cea a rasismului si a modului in care erau tratati negrii in anii '40, drama in care apar Emma Stone, Viola Davis, Octavia Spencer si Jessica Chastain a fost catalogata ca cel mai popular film din acest an de la Oscaruri.


Anul trecut filme ca Inception sau Toy Story 3 impresionau la capitolul incasari cand au fost nominalizate la Oscar. "Academia americana de film ramane un cerc exclusivist, care voteaza ceea ce ii place. Gusturile ei nu coincid cu cele ale maselor" a explicat producatorul Jeff Bock.


Sursa foto: www.oscar.go.com


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies