marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poster impresionant pentru Under The Skin, filmul in care Scarlett Johansson este o devoratoare de barbati

Cu doua luni inainte de lansarea oficiala, producatorii filmului Under The Skin au lansat un poster impresionant in care apare si actrita principala, Scarlett Johansson.

Poster impresionant pentru Under The Skin, filmul in care Scarlett Johansson este o devoratoare de barbati

Cu o imagine de fundal din Univers, inconjurat de numeroase stele albastre, apare chipul lui Scarlett Johansson invaluit in mai multe nuante, printre care rosu, albastru si verde. Pentru a da o importanta si mai mare posterului, in partea de sus apar cinci stele si un citat dintr-o recenzie a lui Robbie Collin (The Telegraph), citat care scoate in evidenta si mai mult universul magnific in care ne va introduce filmul.
 


 

Scarlett Johanson o interpreteaza pe Isserley/Laura, o soferita cu un decolteu generos si incredibil de frumoasa care culege autostopisti (barbati bine facuti) de pe autostrazile din Scotia si le asculta povestile pentru a afla daca cineva le va simti lipsa in cazul in care dispar.

 

Ea este membra a unei specii extraterestre, un tip de mamifere cu aspect de vulpe/lup pentru care carnea de vodsel este la mare pret. Isserley a suferit operatii numeroase, cu sechele extrem de dureroase, care au transformat-o dintr-o faptura patrupeda in om. Extratraterestrii care se numesc pe ei insisi oameni au in Scotia o ferma pentru vodseli, denumire pe care ei o dau oamenilor. Aici ei sunt adusi de Isserley sedati, pusi la ingrasat apoi transati, ambalati si transportati in lumile subterane ale extretarestrilor.


"Este o nebunie. Nu am mai facut un astfel de film in care subiectul este atat de incurcat. Joc rolul unui extraterestru care se afla sub pielea mea. Insa nu este un film science-fiction. Este un film care pune multe intrebari existentiale si care este mult mai complex decat o arata sinopsisul" a declarat actrita intr-un interviu pentru Variety.


Filmul va fi lansat in cinematografe pe 4 aprilie 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies