marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poster fantastic pentru Oz, the Great and Powerful: proiectul ambitios al celor de la Disney care reinvie Vrajitorul din Oz dupa 73 de ani

Toto, I've got a feeling we're not in Kansas anymore! Disney a lansat astazi primul poster pentru "Oz, the Great and Powerful" o noua aventura fantezie care se doreste a fi un prequel pentru originalul The Wizard of Oz (1939) cu Judy Garland, Frank Morgan si Ray Bolger.

Poster fantastic pentru Oz, the Great and Powerful: proiectul ambitios al celor de la Disney care reinvie Vrajitorul din Oz dupa 73 de ani


In urma cu 73 de ani, The Wizard of Oz devenea una din cele mai bune productii ale tuturor timpurilor, castigand Oscarul pentru cel mai bun film si creand o legenda.


In 2013, Disney reinvie magica poveste a lui L. Frank Baum sub bagheta regizorului Sam Raimi si cu o noua distributie formata din Mila Kunis, Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams care ne va arata cum a ajuns celebrul vrajitor sa conduca tinutul Oz. Actiunea se petrece cu mult inainte ca Dorothy sa puna piciorul in Oz.


Productia celor de la Disney "Oz, the Great and Powerful" spune povestea unui tanar iluzionist fortat sa calatoreasca cu un circ intr-un balon, cu care ajunge, in urma unei tornade, pe taramul lui Oz - condus de doua vrajitoare malefice.Dupa ce au cochetat cu Robert Downey, Jr. si Johnny Depp, granzii de la Disney l-au ales pe Franco pentru a juca rolul protagonistului.


Oscar Diggs (James Franco) este un magician de circ cu o morala indoielnica, ce crede ca a pus mana pe comori nepretuite atunci cand se trezeste din Kansas in Oz. Aici da peste cele doua vrajitoare malefice Theodora ( Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si peste o vrajitoare buna Glinda (Michelle Williams) care nu sunt convinse ca el este marele vrajitor din Oz. Oscar va lupta sa ajunga nu doar cel mai puternic vrajitor, ci si un om mai bun.

Primul poster al filmului ne arata un balon care se indreapta spre un oras verde in timp ce pe fundal putem vedea scelebrul drum de caramida galbena pe care Dorothy, Omul de Tinichea, Sperietoarea de ciori si Leul Las l-au facut faimos in 1939.

Filmul care va fi 3D are un buget de 200 de milioane de dolari. Scenariul filmului “Oz: The Great and Powerful” este semnat de Mitchell Kapner si David Lindsay-Abaire iar lansarea in cinematografele nord-americane este asteptata pe data de 8 martie 2013. Pelicula ii are ca producatori pe Joe Roth (Alice in Wonderland) si Sam Raimi, care semneaza si regia acestuia.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies