marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Postere controversate pentru serialul cu 13 milioane de fani in toata lumea!

Serialul "True Blood" produs de HBO si care  inregistreaza cote de audienta impresionante, fiind urmarit in fiecare saptamana de 5 milioane de telespectatori in Statele Unite si de 12,6 milioane de telespectatori pe plan mondial revine cu sezonul 4!

Postere controversate pentru serialul cu 13 milioane de fani in toata lumea!

Dupa ce in vara anului trecut au pozat goi si plini de sange pe coperta revistei Rolling Stone, starurile serialului Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgard au starnit controverse si cu noile postere putin ciudate si extrem de sexy asa cum le-a calificat tabloidele din SUA.

"True Blood" este creat si produs de Alan Ball, realizatorul serialului HBO "Sub Pamant SRL" si castigator al premiului Emmy.

Gratie unui om de stiinta japonez care a inventat sangele sintetic, vampirii s-au transformat, peste noapte, din monstri in cetateni obisnuiti. Seria o prezinta pe chelnerita Sookie Stackhouse (Anna Paquin), care se simte in siguranta in preajma vampirilor. Ea priveste cu bunavointa si integrarea vampirilor - mai ales cand vine vorba de Bill Compton (Stephen Moyer), un vampir atragator, de 173 de ani, care hoinareste prin lume. Dar de indata ce Sookie va fi atrasa intr-o serie de mistere legate de sosirea lui Bill in Bon Temps, toleranta ei va fi pusa la incercare.

Serialul va fi reluat in SUA de pe 26 iunie cu sezonul 4!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies