marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Posterul cu care Jean Claude Van Damme a oripilat o lume intreaga

Dezgustator, oripilant si ingrozitor. Acestea a fost reactia  produsa de un poster in care greul filmelor de batai, actorul belgian Jean Claude Van Damme apare cu un animal jupuit in mana. Desi pare un poster de film, poza socanta a fost facuta in cadrul unei noi campanii de aparare a drepturile animalelor.

Posterul cu care Jean Claude Van Damme a oripilat o lume intreaga

Jean Claude Van Damme ( 50 de ani) a acceptat sa se implice in campania pentru apararea drepturilor animalelor, derulata de cei de la Gaia (Global Action in the Interest of Animals), o organizatie nongurvernamentala din Belgia, care incearca sa aduca in atentia publicului chinurile prin care trec animalele.

Campania The Victims vrea sa traga un semnal de alarma cu privire la milioanele de animale care mor anual dupa ce sunt jupuite iar blana lor este folosita la confectionare hainelor de blana mult ravnite de femeile dornice sa traisca un stil de viata luxos.


"Posterul este un semnal de alarma. Speram cu aceasta campanie sa ii facem pe oameni sa inteleaga ca milioane de animale sunt omorate anuale pentru ca blana lor sa fie folosita in industria blanurilor scumpe." a declarat Michael Vanderbosch, reprezentatul asociatiei Gaia.

Desi imaginea a fost facuta in scopuri nobile, poza a fost considerata dezgustatoare.
 

Jean Claude Van Damme a incheiat filmarile la 4 pelicule care se vor lansa in perioada urmatoare iar in aceasta toamna se va alatura unei echipe de luptatori de elita formata din Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Terry Crews  si Jet Li pentru The Expendables 2.  In continuarea blockbuster-ului lui Sylvester Stallone din 2010 sunt asteptati si John Travolta si Nicolas Cage.

 

Unul din cele mai cunoscute filme ale actorului, Soldatul Universal, care l-a transformat pe Van Damme intr-un star de talie mondiala, va avea parte de o noua continuare. Actorul belgian a terminat filmarile la Universal Soldier: A New Dimension, film ce va fi lansat in 2012. Mai mult, se pare ca se va face un serial inspirat de filmul Soldatul Universal, iar Robert Emmerich, regizorul filmului, va fi producator executiv.  Pana acum, prezenta lui Van Damme sau a lui Dolph Lundgren nu a fost confirmata.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies