marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea actritei care la 66 de ani arata ca la 30. A luat un Oscar la 61 de ani si este adorata de milioane de fani. Viata ei in 12 poze inedite  

Este una dintre cele mai respectate si apreciate actrite de la Hollywood, dar in acelasi timp si controversata datorita vietii ei tumultoase.

Povestea actritei care la 66 de ani arata ca la 30. A luat un Oscar la 61 de ani si este adorata de milioane de fani. Viata ei in 12 poze inedite

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Actrita britanica are o cariera impresionanta, cu numeroase premii, cele mai importante fiind: un Oscar pentru cea mai buna actrita (Queen Elizabeth), patru premii SAG, patru premii BAFTA, 3 Globuri de Aur si doua premii  Cannes pentru cea mai buna actrita.

 

In afara de talentul ei incontestabil si programul incarcat (in 2010 a aparut in sase filme), Helen Mirren este apreciata si pentru frumusetea ei unica, actrita pastrandu-si senzualitatea si farmecul si 66 de ani. In 2007 a fost votata drept cea mai frumoasa femeie in varsta din lume.

 

Iata o serie de lucruri inedite despre britanica Helen Mirren

 

La inceputul carierei era cunoscuta ca actrita de teatru si apreciata pentru interpretarile ei in special in cadru Royal Shakespeara Company, unul din cele mai celebre teatre din lume.

 

In 1996 a refuzat titlul de Commander of Order of the British Empire, dar in 2003 a fost numita Dame Commander of the Order of the British Empire pe lista de onoare a Reginei Elisabeta, pentru meritele ei aduse atat teatrului, cat si cinematrografiei mondiale.

 

Este singura actrita care le-a portretizat atat pe Regina Elisabeta I (2005) cat si pe Regina Elisabeta a II-a ( 2006).

 

Are un tatuaj pe care si l-a facut intr-o excursie in Minnesota, cand a vizitat o rezervatie de americani nativi.

 

A aparut goala in "The Calendar Girls" . Aceasta a declarat: "Nuditatea vinde. Oamenii nu vor sa vada poze cu biserici, vor sa vada trupuri dezbracate."

Actrita a recunoscut la maturitate ca a fost victima unor abuzuri sexuale: "Da, am fost abuzata de mai multe ori. Barbatii nu inteleg ca si daca ajungi cu ei in camera, te poti razgandi oricand. Nu e nu, indiferent de situatie. Insa nu toti pricep asta. Am fost inchisa in camera si fortata sa fac sex impotriva vointei mele" a spus actrita pentru The Guardian. Mirren a mai spus ca aceste incidente tragice i-au marcat tineretea si au impins-o spre consumul de droguri, insa cu timpul, a reusit sa treaca peste drama si sa renunte la vicii.
 

 

Pentru rolul din "Love Ranch", actrita s-a pregatit petrecand o noapte la adevaratul bordel despre care se vorbeste in film. Mirren nu a fost entuziasmata de idee, insa producatorii filmului au insistat.

 

In doua dintre cele mai recente filme ale sale, a jucat personaje care au fost initial masculine, dovada ca orice joaca Mirren iese perfect. In 2010 a jucat in "The Tempest" rolul Prospera, care initial se numea Prospero si care trebuia jucat de un barbat, iar in comedia Arthur, in care apare alaturi de Russell Brand joaca rolul lui Hobson.

 

Dupa ce a jurat ca nu se va casatori niciodata, actrita si-a incalcat juramantul in 1997, cand s-a casatorit cu regizorul Taylor Hackford. Nu au copii, iar actrita a declarat ca nu are nici un fel de instinct matern.

 

La Festivalul de Film din Venetia  din 2006, prestatia sa din filmul The Queen a fost ovationata de cei din sala timp de cinci minute.

 

A devenit a treia actrita, dupa Sigourney Weaver si Joan Plowright, care a primit doua Globuri de Aur in acelasi an. Ambele roluri au fost Regina Elisabeta, in filmele Queen Elizabeth II si The Queen.



Modifică setările cookies