marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea britanicului care ar putea deveni primul James Bond de culoare. Motivul pentru care a fost boicotat in acest an

Cu toate ca Daniel Craig va incepe sa filmeze al treilea sau film din seria James Bond de anul viitor, presa americana a gasit un favorit pentru a-l inlocui in viitor.

Povestea britanicului care ar putea deveni primul James Bond de culoare. Motivul pentru care a fost boicotat in acest an

Britanicul Idris Elba ar putea fi primul actor de culoare care l-ar interpreta pe celebrul agent 007, scrie Huffington Post.


La 39 de ani, actorul care s-a ales cu 2 nominalizari Emmy in acest an si care este cunoscut gratie show-ului HBO "The Wire" le-a spus celor de la CNN ca ar fi interesat sa-l joace pe James Bond dupa ce s-a zvonit ca numele sau este trecut pe lista producatorilor.

"In aceste clipe nu este decat un zvon vechi. Nu as vrea sa fiu numit, insa, primul James Bond negru. Sean Connery nu a fost primul James Bond scotian iar Daniel Craig nu a fost primul James Bond cu ochii albastri" a declarat actorul pe care in acest an l-ati putut vedea in blockbusterul Thor - povestea zeului tunetului aruncat pe Pamant de tatal sau, Odin - zeul suprem din mitologia nordica, si obligat sa traiasca printre locuitorii Terrei in zilele noastre.
 


De altfel, actorul a starnit o serie de controverse in aceasta primavara atunci cand un grup de fani ai benzilor desenate au declansat o campanie de boicotare a peliculei  Thor pentru ca Idris Elba a fost distribuit in rolul zeului - Heimdall - cunoscut in mitologia nordica drept "cel mai alb dintre zei".


Actorul va juca in 2012 in mult asteptata productie a lui Ridley Scott Prometheus iar pentru 2013 se pregateste de un horror plasat in lumea robotilor, Pacific Rim, regizat de Guillermo del Toro. Nascut in Londra, cu un  tata din Sierra Leone si o mama din Ghana, actorul un impatimit al fotbalului ( este fan Arsenal)  a parasit scoala la 16 ani si a castigat un loc in National Youth Music Theatre - datorita unei burse Prince in valoare de  1500 de lire. A  ajuns sa faca tot felul de meserii, de la montare cauciucuri, pana la vanzari prin telefon pentru a-si plati chiria. La 19 ani lucra ca DJ in cluburi de noapte iar la 20 a inceput primele probe pentru serialele de televiziune.

 


Productia cu numarul 23 din seria celebrului agent 007 - James Bond - a primit o data de lansare oficiala. Filmul va ajunge in cinematografe anul viitor pe 23 octombrie si va avea premiera la Londra. In SUA filmul va "lovi" salile de cinema pe 9 noiembrie. Daniel Craig isi va relua rolul din cele doua parti anterioare: Casino Royal cu incasari globale de 599 milioane de dolari si Quantum of Solace cu incasari globale de 577 milioane de dolari!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies