marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea din spatele filmului The Wolverine: cand se lanseaza pe marile ecrane continuarea blockbusterului din 2009

The Wolverine, continuarea povestii inceputa in 2009 cu "X-Men Origins: Wolverine" se va lansa in 2013, pe 26 iulie.

Povestea din spatele filmului The Wolverine: cand se lanseaza pe marile ecrane continuarea blockbusterului din 2009

Hugh Jackman va relua rolul lui Logan/ Wolverine, cel mai iubit personaj din seria X-Men, in productia realizata de Marvel si Twentieth Century Fox. Darren Aronofsky trebuia sa regizeze pelicula, insa s-a retras asa ca jobul a ajuns la regizorul James Mangold, cunoscut pentru filmul "3:10 to Yuma".


Scenaristul Christopher Mc Quarrie are de gand sa duca echipa tocmai in Japonia pentru filmari. In noile aventuri Wolverine calatoreste in Japonia unde este prins intr-o poveste de iubire interzisa alaturi de o femeie logodita cu un alt barbat. Wolverine se va antrena cu un samurai si ii va avea de infruntat pe tatal fetei, dar si pe temutul Silver Samurai.


Hugh Jackman  s-a declarat impresionat de scriptul filmului despre care a spus ca este cel mai bun de pana acum. In 2009, X-Men Origins: Wolverine a facut incasari de 376 de milioane de dolari si a avut un buget de 150 de milioane de dolari. In ciuda acestui fapt, filmul nu s-a bucurat de recenzii favorabile din partea criticilor sau a fanilor.
 

La finalul acestui an, Hugh Jackman va ajunge pe marile ecrane in rolul lui Jean Valjean in musicalul 3D - "Mizerabilii"  in care se va confrunta cu Russell Crowe. Acesta  va interpreta rolul nemilosului comisar Javert. Filmul este regizat de castigatorul Oscarului din 2011 pentru Discursul regelui, Tom Hooper.

X-Men Origins: Wolverine ( 2009)
Regie: Gavin Hood
Distributie: Hugh Jackman, Liev Schreiber, Ryan Reynolds
Buget: 150 de milioane de $
Incasari: 376 de milioane de $


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies