marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea dramatica a unei prostituate: Marion Cotillard si Joaquin Phoenix in Low Life!

Marion Cotillard si Joaquin Phoenix vor interpreta rolurile principale in "Low Life", un film regizat de James Gray care relateaza drama unei femei obligate sa se prostitueze

Povestea dramatica a unei prostituate: Marion Cotillard si Joaquin Phoenix in Low Life!

Actrita franceza in varsta de 36 de ani va juca rolul unei femei poloneze obligate sa se prostitueze dupa ce emigreaza in Statele Unite ale Americii.


Jeremy Renner se afla si el in negocieri pentru a interpreta rolul varului personajului jucat de Phoenix. Personajul sau o ajuta pe protagonista sa scape de viata dura pe care o duce in America si sa plece cat mai departe de barbatul care a obligat-o sa se prostitueze.Filmarile vor debuta anul viitor.


Joaquin Phoenix filmeaza in aceasta perioada pentru productia regizata de Paul Thomas Anderson, al carui titlu nu a fost deocamdata anuntat, iar Marion Cotillard joaca in urmatorul film din seria "Batman", intitulat "The Dark Knight Rises".

Actrita franceza va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane in thrillerul de actiune "Contagion", in care joaca alaturi de Kate Winslet, Gwyneth Paltrow si Matt Damon.

Fratele actorului River Phoenix, decedat in urma unei supradoze de droguri in 1993, Joaquin Phoenix a fost nominalizat la premiile Oscar in 2006, pentru rolul titular din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash".

Joaquin Phoenix fusese anterior nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul "Gladiatorul". De asemenea, Phoenix a inregistrat un album cu coloana sonora a filmului "Walk the Line", pentru care a castigat un premiu Grammy.

Punct de plecare in cariera ei internationala, remarcabila interpretare a artistei franceze Marion Cotillard din filmul "La vie en rose/ La Môme" a fost salutata printr-o ploaie de recompense, inclusiv premiul Oscar pentru cea mai buna actrita.

Marion Cotillard s-a aflat pe afisul a doua filme cu mare succes de casa in 2010 - "Inceputul/ Inception" de Christopher Nolan si "Les Petits mouchoirs" de Guillaume Canet. Cel mai recent lungmetraj in care a jucat Marion Cotillard este "Midnight in Paris", de Woody Allen, care a deschis, pe 11 mai, editia din acest an a Festivalului de la Cannes.

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Splash
 



Modifică setările cookies