marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea noului Total Recall cu Colin Farrell si Kate Beckinsale la 22 de ani de la originalul care cucerea o intreaga generatie 

La 22 de ani  de la SF-ul care a devenit un hit de box office cu incasari record in 1990, fanii peliculei Total Recall se pregatesc de lansarea remake-ului. Astazi asteptarile au luat sfarsit, producatorii au anuntat sinopsisul oficial al filmului care nu pare sa fie prea diferit de cel cu Arnold Schwarzenegger.

Povestea noului Total Recall cu Colin Farrell si Kate Beckinsale la 22 de ani de la originalul care cucerea o intreaga generatie

Ce faci cand cineva iti fura amintirile? Producatorii de la Sony Pictures au dezvaluit povestea din spatele remake-ului de la Total Recall. Cu Colin Farrell, Jessica Biel, Bill Nighy, Kate Beckinsale, Bryan Cranston si Ethan Hawke, noul film care va ajunge pe marile ecrane pe 3 august 2012 va merge pe urmele productiei care a cucerit o generatie intreaga acum 22 de ani.

Cat de tare esti la filme? Fa aici quiz-ul Procinema si arata-ne ca esti specialist in filme!

Castigator al unui premiu Oscar pentru efecte vizuale in 1990, filmul orginal cu Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone si Michael Ironside isi plasa actiunea in anul 2084 cand Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger) un simplu muncitor in constructii isi pierde memoria si este urmarit de un grup de asasini extrem de periculosi. Lori (Sharon Stone) sotia lui ii spune ca intreaga sa viata este un fals si ca el nu este ceea ce pretinde. Doug face o calatorie pe planeta Marte pentru a descoperi cine este cu adevarat. Un SF exceptional, filmul a fost unul extrem de apreciat: celebrul critic Roger Ebert l-a numit  "unul dintre cele mai interesante si complexe filme SF din punct de vedere vizual" in timp ce altii l-au considerat excesiv de violent.


Filmul original a fost scris de Dan O’Bannon si Ronald Shuset, scenaristii de la Alien. Putini stiu ca filmul initial trebuia sa-l aiba pe Patrick Swayze in rolul lui Arnold, insa dupa ce au inceput filmarile in 1989 compania producatorului Dino De Laurentiis a dat faliment si intregul proiect a intrat in stand-by. Dupa ce Arnold Schwarzenegger a citit scriptul i-a convins pe cei de la compania Carolco Pictures sa se implice in proiect alaturi de el. Filmul cu buget de 60 de milioane de dolari a facut incasari de 261 milioane $ si a fost una dintre cele mai vizionate pelicule ale anului. SF-ul regizat de Paul Verhoeven a lansat-o in lumea mare a filmului pe Sharon Stone. 


Arnold Schwarzenegger si Sharon Stone in 1990


Noul Total Recall este un thriller de actiune despre realitate si memorie inspirat de celebra poveste "We Can Remember It For You Wholesale a lui Philip K. Dick".  Faceti cunostinta cu Rekall, compania care iti poate transforma visele in realitate. Pentru muncitorul Douglas Quaid (Colin Farrell), o calatorie a mintii pare sa fie cel mai bun mod de a scapa de viata lui frustranta, desi are o nevasta frumoasa Lori (Kate Beckinsale) pe care o iubeste foarte mult. Amintirile reale ale vietii de super-spion par a fi, de asemenea, antidotul perfect. Quaid devine un om bantuit. Aflat pe fuga de politie - controlata de Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), liderul lumii libere, Quaid se alatura unui luptator rebel (Jessica Biel) pentru a-l gasi pe seful gruparii de rezistenta (Bill Nighy) si pentru a-l opri pe Cohaagen. Linia dintre fantezie si realitate este tot mai neclara iar soarta lumii lui Quaid depinde de reusita lui de a-si afla propria identitate, propria dragoste si propria soarta reala.

Arnold Schwarzenegger si Sharon Stone in 2011

Remake-ul cu Colin Farrell  este regizat de Len Wiseman, cunoscut pentru seria Underworld si Live Free or Die Hard (2007). Productia are un buget de 200 de milioane de dolari potrivit estimarilor realizate de Hollywood Repoter iar pentru rolul lui Douglas Quaid au fost luati in considerare Tom Hardy si Michael Fassbender, in timp ce Kate Bosworth, Diane Kruger si Eva Mendes si-au dorit si ele rolul lui Lori, obtinut pama la urma de Kate Beckinsale. Remakeul a fost anuntat inca din 2009, insa filmarile au inceput in vara lui 2011 si s-au derulat in mare parte in Toronto. Cu un an in urma, Arnold Schwarzenegger a fost abordat de producatori pentru a-si relua rolul, insa actorul a refuzat sa participe la remake-ul unui film ajuns clasic.


Tinand cont ca Total Recall a devenit unul dintre cele mai de succes si populare SF-uri din istorie, povestea este destul de cunoscuta, asa ca fanii peliculei sunt bantuiti de un mare mister. O vom vedea si in noua varianta pe Mary, celebra prostituata galactica cu 3 sani?  In varianta din 1990, actrita Lycia Naff a fost cea care i-a dat viata. Actrita americana este cunoascuta pentru seriale ca "Fame" (1982), "St. Elsewhere" ( 1985) sau filme ca Lethal Weapon (1987). In ultimii ani a avut aparitii episodice in seriale ca "Ghost Whisperer "si "Without a Trace" iar intr-un interviu marturisea ca s-a saturat ca lumea sa o intrebe daca are in realitate 3 sani. Lycia a lucrat ca jurnalista pentru revista People.

Actrita Lycia Naff


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies