marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea tragica a luptei cu moartea la doi ani de la disparitia lui Patrick Swayze: actorul cult icon al anilor '90. Cum arata in ultimele zile de viata

La aproape doi ani de la moartea lui Patrick Swayze, sotia sa Lisa a publicat o carte Worth Fighting For in care le dezvaluie fanilor povestea emotionanta a luptei lui Patrick Swayze cu cancerul si face publice imagini cutremuratoare cu actorul in ultimele zile de viata.

Povestea tragica a luptei cu moartea la doi ani de la disparitia lui Patrick Swayze: actorul cult icon al anilor 90. Cum arata in ultimele zile de viata

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO: 20 DE IMAGINI DIN VIATA LUI PATRICK SWAYZE!


Cu cateva luni inainte de a murit Patrick Swayze si Lisa  si-au reinnoit juramintele de casatorie.

Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) si "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995) si a fost casatorit timp de 33 de ani cu Lisa Niemi Swayze.

Actorul care a cucerit inimile fanilor de pretutindeni cu rolurile din Ghost si Dirty Dancing a murit pe 14 septembrie 2009, dupa o lunga lupta cu un cancer la pancreas, la varsta de 57 de ani.

Lisa Swayze a marturisit ca au reusit sa tina boala secreta timp de cateva luni, insa atunci cand presa a aflat, s-a declansat haosul."Au inceput sa soseasca scrisori si e-mailuri. Erau mesaje de sprijin, dar deodata au aparut si oameni care au incercat sa se foloseasca de boala lui Patrick pentru castigul personal. Reprezentantii unui film au declarat ca Patrick s-a retras din cauza bolii, dar el nici macar nu citise scenariul filmului", a spus sotia actorului.


Femeia a marturisit ca si-a cumparat o peruca si se deghiza cand iesea din casa, pentru a nu fi recunoscuta si pentru a putea uita cateva ore de boala lui Patrick.Dupa cateva luni de chimioterapie, tumoarea era mai putin activa, iar in ceea ce priveste cancerul pancreatic, acest lucru inseamna succes. Sotia actorului a spus ca acesta a tratat boala ca pe o aventura si s-a aratat asa cum era cu adevarat: umil, curajos, iubitor, amabil, intelept si rezistent.
"Ne distram, iar eu radeam fericita pentru ca era cu mine. Nici nu ar fi trebuit sa fie in viata, dar era acolo", a povestit Lisa Swayze despre sotul ei.

Patrick Swayze in ultimele zile de viata


In ciuda bolii, actorul a continuat sa lucreze la serialul "The Beast", care se filma in Chicago.Patrick a inceput sa ia un nou medicament, care a dus la caderea parului.
"Era pustiit, se vedeau stresul si boala pe fata lui, stomacul i se umflase de la fluidele acumulate si se plangea ca are gleznele umflate. Cu toate astea, de fiecare data cand ma uitam la el il vedeam frumos", a declarat Lisa.
In septembrie, medicii i-au dat Lisei vestea care a cutremurat-o: Patrick mai avea foarte putin timp de trait.


"Ultimele cuvinte pe care ni le-am spus unul altuia au fost te iubesc. Apoi a intrat in coma, dar continuam sa vorbesc cu el. Am stat cu el, i-am vorbit despre timpul petrecut impreuna, l-am tinut de mana, am dormit tinandu-l in brate. In dimineata de luni, am stiut ca a venit momentul. Nu am vrut sa ies din camera. Am stat langa Buddy, l-am tinut de mana pana cand nu a mai respirat", a spus sotia lui Patrick.


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies