marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Power Rangers: cum arata in 2013 super eroii francizei pentru copii

Celebrul serial pentru copii lansat in urma cu 20 de ani continua si in 2013 aventurile celor 5 super eroi, insa acestia au suferit cateva modificari.

Power Rangers: cum arata in 2013 super eroii francizei pentru copii

Noua generatie de Power Rangers  este una cu multe schimbari: serialul va continua sub numele de Power Rangers Megaforce si va fi difuzat din luna februarie de postul Nickelodeon.

 

Noul serial care ii aduce in rolurile principale pe Ciara Hanna ( Yellow Ranger), Christina Masterson  (Pink Ranger), Andrew Gray  (Red Ranger), Azim Rizk  ( Black Ranger) si John Mark Loudermilk  (Blue Ranger) aniverseaza 20 de ani de la debutul francizei.

 

Creat de Haim Saban si Shuki Levy si mai tarziu cumparat de Disney serialul Mighty Morphin' Power Rangers, primul din franciza, a rulat timp de 3 sezoane din 1993 pana in 1996 si a creat o adevarata nebunie in randul adolescentilor din SUA in anii '90.

O adaptare a seriei japoneze Super Sentai, serialul urmareste evolutia unor eroi care au mostenit puteri genetice speciale datorita carora au invatat sa munceasca impreuna pentru a salva lumea intr-un viitor in care Pamantul si-a deschis portile extraterestrilor.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies