marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poza zilei. Lady in red: 3 actrite care au uimit in rosu in aceasta saptamana

Elizabeth Banks, Rachel Weisz si Emma Stone au fost numite de revista People cele mai bine imbracate actrite ale saptamanii.

Poza zilei. Lady in red: 3 actrite care au uimit in rosu in aceasta saptamana

Cele 3 au atras toate privirile in rochii rosii si scurte una mai hot decat alta.


Elizabeth Banks la 37 de ani, actrita a intors toate privirile la Gala Teen Choice Awards 2011 unde si-a promovat comedia Our Idiot Brother .

Actrita si sotul ei, producatorul si jurnalistul sportiv Max Handelma, au devenit in aceasta primavara parintii unui baiat nascut cu ajutorul unei mame-surogat. "Faptul ca am devenit mama nu imi va opri cariera" a declarat actrita care pregateste inca 2 super filme pentru 2012: The Hunger Games si What to Expect When You’re Expecting.

 

Rachel Weisz a fost si ea in centrul atentiei in aceasta saptamana cu premiera ultimului ei film  - drama The Whistleblower  si cu prima aparitie in public alaturi de proaspatul ei sot Daniel Craig.

Emma Stone si-a promovat si ea in aceasta saptamana drama The Help . Emma a ajuns in centrul atentiei in aceste zile si cu povestea de dragoste alaturi de noul ei iubit Andrew Garfield cu care joaca in The Amazing Spider-Man


Cei doi au confirmat ca sunt impreuna: "Andrew este unul dintre cei mai dedicati actori. Fie ca trebuia sa apar intr-o scena romantica sau dramatica, el imi lasa mesaje pe telefonul mobil, la care eu trebuia sa raspund, sau strecura diverse replici inainte de inceperea scenei respective, pentru a ma face sa reactionez mai bine la ceea ce era in scenariu“ a declarat Emma.


Sursa foto: Getty/ Splash



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies