marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poza zilei. Van Damme, mai tare decat Chuck Norris. De ce au ras fanii cand au vazut aceste imagini

Soldatul universal Jean Claude Van Damme si-a amuzat teribil fanii cu noile imagini de pe platourile de filmari de la "Welcome to the Jungle".

Poza zilei. Van Damme, mai tare decat Chuck Norris. De ce au ras fanii cand au vazut aceste imagini

Aflat in Puerto Rico, Van Damme i-a surprins pe toti cu noul sau look, departe de imaginea de dur din ultimii ani: cu mustata, tuns in cap si cu niste perciuni gigantici, starul celor mai tari filme de actiune din anii '90 a adus zambete pe fetele fanilor.


La 51 de ani, Jean Claude Van Damme se mentine in forma, insa pentru noul sau rol din "Welcome to the Jungle" actorul si-a schimbat imaginea. In thriller-ul de actiune ce se va lansa in 2013, Van Damme este Storm Rotchild, un fost soldat marin care antreneaza o trupa de militari in jungla unei insule tropicale. Si asa cum se asteapta fanii, si de aceasta data actorul belgian va avea parte de scene de lupta spectaculoase.

 

Dupa ce au vazut imaginile pe net, fanii s-au amuzat teribil, glumind ca o astfel de mustata are voie sa poarte doar Chuck Norris.

 

Pentru urmatorii doi ani, agenda lui Van Damme este tot mai incarcata, dupa ce pregateste nu mai putin de 6 filme, printre care si The Expendables 2, astepat de milioane de fani, dar si Soldatul Universal 4,  in care reia rolul lui Luc Devreaux si il reintalneste pe Dolph Lundgren. Cu un buget de 11 milioane de dolari, Universal Soldier: A New Dimension se va lansa in mai 2012 si este regizat de John Hyams. Filmul apare la fix 20 de ani de la lansarea primei pelicule din serie.

 

Chiar daca imaginea sa aduce aminte mai mult de celebra mustata a lui Tom Selleck si mai putin de cea serioasa din filmele celebre ca Kickboxing si Sudden Death, fanii actorului vor fi cu siguranta incantati sa il revada pe marile ecrane.
 

.

 

Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies