marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pregateste-te de Best Film Fest!

Cea de-a 11-a editie a Best Film Fest, festivalul care premiaza cele mai bune filme si recompenseaza cei mai buni actori prezentati pe marile ecrane romanesti in anul precedent, va avea loc, intre 28 ianuarie si 3 februarie, la Cinema Studio din Capitala, informeaza Mediafax.

Pregateste-te de Best Film Fest!

Anul acesta, evenimentul se va desfasura pe o perioada de trei saptamanisi in trei orase. Pregateste-te sa mergi la Bucuresti intre 28 ianuarie si 3 februarie, la Vaslui intre 4 si 10 februarie sau in Ramnicu Valcea, intre 11 si 17 februarie.

In cadrul galei vor fi prezentate topurile anului 2010 si vor fi premiate: cel mai bun film care a rulat in Romania anul trecut, cel mai bun film european care a rulat in Romania in 2010, cel mai bun film romanesc al anului in 2010, cea mai buna actrita intr-un film romanesc in 2010, cel mai bun actor intr-un film romanesc in 2010 si cel mai bun regizor roman in 2010. De asemenea, vor mai fi acordate trofee pentru filmul romanesc cu cele mai mari incasari in Romania in 2010 si filmul cu cele mai mari incasari in Romania in 2010.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies