marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiera absoluta: transmisiune live de pe covorul rosu de la CinemaPRO

Adela Popescu si Medeea Marinescu isi viziteaza fanii acasa la ei!

Premiera absoluta: transmisiune live de pe covorul rosu de la CinemaPRO

Vineri, 20 martie, intre orele 19.00 - 20.30, iubitorii de film romanesc au ocazia sa urmareasca in direct, numai pe cinemapro.ro, premiera de gala a filmului Weekend cu mama.

In premiera absoluta in Romania, CinemaPRO.ro ofera cinefililor din Romania sansa unica de a fi alaturi de: Adela Popescu, Medeea Marinescu, Gheorghe Dinica, Andi Vasluianu si Tudor Aaron Istodor pe covorul rosu, la un eveniment cu totul deosebit: lansarea mult asteptatului film Weekend cu mama, de Stere Gulea.

In seara de 20 martie, timp de doua ore, doua camere video vor transmite live de la CinemaPRO sosirea vedetelor pe covorul rosu! Transmisiunea in direct a evenimentului va incepe la ora 19.00, in exclusivitate pe live.cinemapro.ro. Pe langa marii actori care vor participa la premiera de gala, nu vor lipsi de la CinemaPRO nici invitatii speciali si nici surprizele.

In data de 20 martie, Adela Popescu revine pe marile ecrane intr-un rol inedit oferind astfel spectatorilor de cinema o noua valenta a talentului sau. Weekend cu mama propune o meditatie asupra puterii iubirii materne si asupra felului in care greselile parintilor ajung adesea sa fie platite de copii.

Filmul exploreaza doua universuri sufocante, din care evadarea este de multe ori imposibila: lumea familiilor disfunctionale, in care violenta psihica ia locul afectiunii, si lumea consumatorilor si distribuitorilor de narcotice.

In plus, Weekend cu mama mai atinge un subiect actual pentru societatea noastra: romanii plecati peste hotare, dintre care multi sunt parinti si drama copiilor lasati acasa, de multe ori uitati si neglijati atat de parinti cat si de cei in ingrijirea carora au fost lasati.

Adela Popescu poate fi vazuta in direct cand paseste pe covorul rosu, vineri, 20 martie, incepand cu ora 19.00, numai pe live.cinemapro.ro.

Situat in Piata Universitatii, CinemaPRO este la ora actuala cel mai modern cinematograf uni-screen din Bucuresti si din Romania.

Pentru cinefili, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala cu covorul rosu pe care au pasit de-a lungul timpului nenumarate vedete autohtone si staruri hollywood-iene.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies