marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiera cu peripetii pentru Charisma Carpenter. In ce ipostaza a fost surprinsa actrita din The Expendables 2

La 42 de ani, Charisma Carpenter a atras atentia tuturor dupa ce a aparut in The Expendables, iar acum se pregateste sa ii cucereasca pe fani si in The Expendables 2. Actrita a fost in centrul atentiei la toate evenimentele la care a participat si a facut senzatie si la premiera de gala pentru cea de-a doua partea a seriei The Expendables.

Premiera cu peripetii pentru Charisma Carpenter. In ce ipostaza a fost surprinsa actrita din The Expendables 2


Vezi AICI galeria foto cu Charisma Carpenter

Aflata la Hollywood, alaturi de celelalte staruri din The Expendables 2 pentru promovarea filmului, Charisma Carpenter a fost in centrul atentiei, reusind sa-i eclipseze pe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger sau Jean-Claude Van Damme. Iar paparazzi nu au incetat sa o fotografieze, mai ales in momentul in care a coborat din masina.


Imbracata intr-o rochie lunga si roz, cu un decolteu adanc, Charisma a intampinat o serie de probleme atunci cand s-a dat jos din automobil. Din cauza lungimii rochiei, actrita a fost la un pas sa se impiedice, evitand in ultima secunda un asemenea accident. Insa  fotografii au fost pe faza si au surprins momentul.

 


CONCURS: Procinema.ro te trimite la film. Castiga 10 invitatii duble la The Expendables 2

Fara sa intre in panica, Charisma Carpenter a trecut imediat peste acest moment si, cu un zambet cuceritor, i-a facut pe toti sa uite de micul incident. Impreuna cu Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, frumoasa actrita se afla in turneul de promovare al celui mai nou film, The Expendables 2.

 


La 42 de ani, Charisma Carpenter este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, ea fiind inclusa in fiecare an in topurile de specialitate realizate de diferite reviste si compenii. Debutul in lumea cinematografiei si l-a facut in 1994, atunci cand a aparut intr-un episod din Baywatch. Pana la succesul obtinut datorita aparitiilor in primele doua filme ale francizei The Expendables, Charisma s-a facut cunoscuta datorita rolurilor pe care le-a jucat in serialele Buffy the Vampire Slayr (1997-1999) si Angel (1999-2004).

Pelicula The Exendables 2 regizata de Simon West ii aduna pe Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture), Hale Caesar (Terry Crews), Mr. Church (Bruce Willis) — alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan). Din distributie mai fac parte si inegalabilii Chuck Norris si Jean Claude Van Damme alaturi de Arnold Schwarzenegger. In Romania, filmul va fi lansat pe 31 august.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies