marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Johnny Depp iti arata ca e cel mai tare vampir din lume in Dark Shadows

Premierele saptamanii la cinema
 

1. Dark Shadows/Umbre intunecate

2. The Dictator/ Dictatorul

3.  Iubire elena

Premiere la cinema: Johnny Depp iti arata ca e cel mai tare vampir din lume in Dark Shadows

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Dark Shadows/ Umbre intunecate

Regie: Tim Burton
Distributie: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer,  Eva Green

 

Johnny Depp vrea sa ne demonstreze ca e cel mai tare vampir din lume, un vampir alfa si masculin, mai captivant decat Robert Pattinson, asa cum a declarat el insusi intr-un interviu. Noul sau film, Dark Shadows il aduce din nou in universul sumbru si captivant al lui Tim Burton, insa in ipostaza de creatura a noptii.

Dark Shadows este o adaptare dupa serialul de televiziune horror cu acelasi nume difuzat intre 1966 si 1971 si care a fost un mare succes in SUA. Filmul va avea insa mai multe accente comice, decat dramatice. Scenariul este centrat pe familia Collins si pe legaturile lor cu fenomenele supranaturale, cu varcolacii, vrajitoarele si vampirii. Dark Shadows este a opta colaborare dintre Johnny Depp si Tim  Burton si cum era de asteptat nu este deloc una mica. Cu un buget de peste 150 de milioane de dolari, filmul are o distributie de vis: Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Chloe Moretz si Eva Green.

 

 

The Dictator/ Dictatorul


Regie: Larry Charles
Distributie: Sacha Baron Cohen, Anna Faris,  John C. Reilly

Sacha Baron Cohen se intoarce si aduce cu el un arsenal de glume "ofensatoare" in cea de-a patra parodie produsa de el: The Dictator unde joaca rolul unui dictator din Orientul Mijlociu, un fel de combinatie intre Saddam Hussein si Muammar Gaddafi.

 

 

Iubire elena

Regie: Geo Saizescu
Distributie: Maia Morgenstern, Georgiana Saizescu, Ileana Stana Ionescu

"Iubire Elena" este o poveste romantica despre iubire, pasiune, arta, care va purta publicul spectator prin frumoasa Elada a secolului XIX, dar si cea a zilelor noastre. Eroina acestui nou lungmetraj este o personalitate feminina de exceptie, pictorita din secolul XIX Eleni Bukura, care a revolutionat societatea greaca, a rasturnat tabuurile si prejudecatile legate de locul si rolul femeii in cetate. Tanara si ambitioasa Eleni pleaca in Italia pentru a studia pictura cu maestrul Altamoura, lucru de neconceput in epoca.

 

Din distributia filmului fac parte Maia Morgenstern, in rolul Beatricei, Mircea Rusu, in rolul lui Filipos, Georgiana Saizescu (Eleni Altamoura), Adrian Paduraru, Ileana Stana Ionescu, Eusebiu Stefanescu, Catalin Saizescu.

 

 

 

 


Alte filme de vazut la cinema:

 

 

 

 

Safe/ In siguranta

Regie: Boaz Yakin
Distributie: Jason Statham, Catherine Chan, Chris Sarandon

Jason Statham revine pe marile ecrane intr-un thriller plin de actiune, specialitatea eroului devenit celebru cu seria Transporter. "Safe" este cel mai recent proiect creat de Lionsgate si are parte de scene de lupta pline de adrenalina, spre bucuria fanilor lui Statham.

 

 

The Avengers/Razbunatorii 3D
Regie: Joss Whedon
Distributie: Robert Downey Jr., Chris Evans and Scarlett Johansson

The Avengers este o imbinare excelenta de umor, actiune si eroism, care ridica mult stacheta si convinge ca si filmele cu super eroi pot fi intr-adevar bune si fara cusur. Productia cu buget de 200 de milioane de dolari are o distributie de 5 stele: Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy  Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza “echipa de soc” care va salva omenirea.


 

 

 

S-a furat mireasa

Regie: Jesus del Cerro
Distributie: Catalina Grama, Adina Galupa, Constantin Dita

 

Fanii actritei Catalina Grama, cunoscuta sub numele de scena Jojo, au parte de o noua bucurie, dupa ce aceasta va aparea in ipostaze incendiare in "S-a furat mireasa", noul proiect Media Pro Pictures. In regia lui Jesus Del Cerro, filmul S-a furat mireasa este produs de Alma Sarbu si o aduce in rol principal pe Catalina Grama, care de aceasta data interpreteaza o moldoveanca, castigatoare a concursului de frumusete Miss Barlad. Nina vorbeste cu un puternic accent moldovenesc si este interesata doar sa parvina pe scara sociala si sa devina o "doamna". "S-a furat mireasa" promite sa fie un nou hit romanesc de box-office, cu care producatorii spera sa atinga succesul pe care l-a avut o alta productie romaneasca anul trecut, "Nasa".

 



 


Friends with Kids

Regie: Jennifer Westfeldt
Distributie: Jennifer Westfeldt, Adam Scott, Maya Rudolph
 

Comedia "Friends with Kids” urmareste o pereche de prieteni foarte buni trecuti de 30 de ani (Adam Scott si Jennifer Westfeldt), care remarca faptul ca aparitia copiilor in cuplurile pe care le cunosc modifica substantial relatiile dintre parteneri si decid sa depaseasca stress-ul cauzat de aceasta problema avand un copil impreuna si apoi intalnindu-se cu alte persoane.  Din distributie face parte si Megan Fox.
 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies