marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Impossible aduce o catastrofa naturala cum nu ai vazut niciodata in filme

Premiere la cinema: The Impossible aduce o catastrofa naturala cum nu ai vazut niciodata in filme

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 4 ianuarie la cinema:

 

The Impossible / Paradisul spulberat
Regie:Juan Antonio Bayona
Distributie:Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland
Data: 4 ianuarie


Niciodata o catastrofa nu a fost reprezentata cu atata forta si cu atat realism pentru a servi unei melodrame a carei putere este la fel de exceptionala a scris revista Premiere despre filmul care ii arunca pe Naomi Watts si Ewan McGregor in cursa pentru nominalizari la Oscar in 2013.The Impossible este inspirat din fapte reale si urmareste povestea unei familii prinsa in catastrofa naturala care a zguduit lumea la sfarsitul anului 2004. Naomi Watts si Ewan McGregor sunt Mary si Henry, un cuplu aflat in vacanta cu cei trei copii in Thailanda. Pentru ei, aceasta vacanta este Raiul pe Pamant, insa in dimineata de 26 decembrie, visul lor frumos se transforma in cel mai mare cosmar posibil. In timp ce se bucura de peisajele superbe, familia aude sunetul ingrozitor al tsunami-ului si intr-o fractiune de secunda sunt inghititi de valurile gigantice si se pierd unul de celalalt.

 

 

Parental Guidance / Parinti vs bunici
Regie: Andy Fickman
Distributie: Billy Crystal, Bette Midler, Marisa Tomei
Data: 4 ianuarie

Cine are chef de o comedie cu Billy Crystal? Parental Guidance este o comedie regizata de Andy Fickman. Atunci cand fiica sa pleaca pentru o perioada la munca in alt oras, un bunic Artie Decker (Billy Crystal) se vede pus in situatia de a avea grija de cei trei nepoti ai sai. Desi are la indemana metode ale secolului XXI de a-i cuminti pe neastamparatii nepotei, el va apela la o metoda veche, dar care da rezultate.

 

 

Ce alte filme mai poti vedea la cinema:

 

Jack Reacher/Jack Reacher. Un glont la tinta
Regie: Christopher McQuarrie
Distributie: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins
Data: 28 decembrie


Jack Reacher, eroul seriei bestseller care ii poarta numele, creat de Lee Childs, trece granita genurilor si isi face debutul pe marele ecran. Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) este pe urmele unui ucigas care a omorat sase oameni, fiecare dintr-un singur foc. Cand politistii sunt siguri ca au pus mana pe suspect, acesta refuza sa scoata o singura vorba, in schimb le da o hartie pe care scrie doar atat: "Aduceti-l pe Jack Reacher!". Asa incepe o cursa contra cronometru pentru aflarea adevarului din spatele acestui caz, pe care Jack Reacher il va demonta piesa cu piesa luptandu-se cu un dusman la care nimeni nu se astepta.

 

 

 

Chasing Mavericks/Valul perfect
Regie: Curtis Hanson
Distributie: Gerard Butler,Elisabeth Shue, Taylor Handley
Data: 28 decembrie

Chasing Mavericks se inspira din tragica si reala poveste a campionului mondial de surfing Jay Moriarty, care si-a castigat reputatia de surfer neinfricat la varsta de 16 ani, atunci cand prestatia lui din Half Moon Bay a aparut pe coperta revistei Surfer, dar care s-a inecat in iunie 2001, cu o zi inainte sa implineasca 23 de ani, in statiunea Lohifushi Island din Maldive.

 

 


Life of Pi/Viata lui Pi
Regie: Ang Lee
Distributie:  Suraj Sharma, Irrfan Khan 
Data: 21 decembrie

Life of Pi/ Viata lui Pi este ecranizarea romanului lui Yann Martel, productie semnata de regizorul Ang Lee. Pi Patel este fiul unui paznic de gradina zoologica, isi duce viata printre animale si apleaca urechea la o multime de povesti despre hinduism, islam si crestinism. Cand implineste saisprezece ani, el pleaca impreuna cu familia si cu salbaticiunile tinute in custi spre America de Nord, la bordul unei nave japoneze. Vasul naufragiaza, iar Pi se catara intr-o barca de salvare, alaturi de un urangutan, o zebra ranita si un tigru bengalez.. Ceea ce promitea sa devina o robinsoniada moderna se transforma intr-o aventura transpacifica.

 

 

Seven Pshychopats/Sapte psihopati si un caine
Regie:  Martin McDonagh
Distributie: Colin Farrell, Woody Harrelson, Sam Rockwell
Data: 21 decembrie

Scenaristul si regizorul laureat cu Oscar Martin McDonagh ne prezinta o comedie neagra inecata in sange si burdusita cu vedete. Marty (Colin Farrell) este un scenarist care viseaza sa-si duca la bun sfarsit scenariul “Sapte psihopati”. Billy (Sam Rockwell) este cel mai bun prieten al lui Marty, actor fara slujba si hot de catei cu jumatate de norma, care tine mortis sa-l ajute pe Marty, cu orice pret. Hans (Christopher Walken) este complicele la faradelegi al lui Billy, un om religios cu un trecut violent. Charlie (Woody Harrelson) este gangsterul psihopat al carui caine tocmai l-au furat Billy si Hans. Charlie e imprevizibil, extrem de violent si n-ar asta o secunda pe ganduri sa ucida pe oricine ar fi implicat in acest furt. Marty o sa primeasca toata inspiratia de care are nevoie, dar o sa fie el capabil sa stea in viata destul de mult ca sa termine cel mai tare scenariu din cariera lui de pana acum?

 

 

 

 

Anna Karenina
Regie: Joe Wright
Distributie: Keira Knigthley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson
Data: 14 decembrie

Povestea care a traversat vremurile exploreaza puterea de a iubi. Suntem in 1874, in societatea inalta din Rusia imperiala. Plina de viata, frumoasa Anna Karenina (Keira Knightley) are tot ceea ce-si doresc contemporanii sai: este sotia lui Karenin (Jude Law), un oficial de rang inalt caruia i-a nascut un baietel, iar statutul sau social este unul la care altii doar pot visa. Insa viata ei se va schimba dupa ce il cunoaste pe contele Vronsky (Aaron Taylor-Johnson). Intre cei doi se produce o atractie instantanee care nu poate, si nici nu va fi ignorata.

 

The Hobbit: An Unexpected Journey/ Hobbitul: O calatorie neasteptata
Regie: Peter Jackson
Distributie: Martin Freeman, Ian McKellen, Hugo Weaving
Data: 14 decembrie

De la regizorul premiat cu Oscar, Peter Jackson vine o alta poveste clasica a lui J.R.R. Tolkein – o aventura epica ce le va arata fanilor seriei Lord of The Rings cum a inceput totul. Bilbo Baggins (Martin Freeman) este pacalit de Gandalf (Ian McKellan) sa tina o petrecere pentru Thorin Oakenshield (Richard Armitage) si banda lui de 12 dwarfi. Acestia incep sa-si cante dorinta de a recupera taramul lor aflat sub Muntele Singuratic si comoara ascunsa acolo, furata cu mult timp in urma de dragonul Smaug. Grupul de razboinici pleaca in cautarea comoarei si in drumul lor dau peste troli, goblini, paianjeni uriasi si peste invincibilul dragon Smaug, dar si peste o creatura pe nume Gollum care are in posesia sa un inel.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies