marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Infruntare epica intre zei si titani in mega productia  Wrath of the Titans

Premiere la cinema: Infruntare epica intre zei si titani in mega productia Wrath of the Titans

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 30 martie la cinema:

 

1. Wrath of the Titans/Furia titanilor

Regie:Jonathan Liebesman
Distributie:Sam Worthington, Liam Neeson,Ralph Fiennes, Gemma Arterton
Buget:100 de milioane de $

Sam Worthington se intoarce pe 30 martie 2012 in cinematografele din Romania cu continuare de la The Clash of the Titans din 2010 - Wrath of the Titans. La un deceniu dupa infrangerea eroica a monstrului Kraken, Perseu (Sam Worthington) fiul lui Zeus incearca sa-si schimbe viata, alegand una mai linistita, de pescar intr-un sat micut unde are grija de fiul sau de 10 ani, Helius. Intre timp, o lupta pentru suprematie se dezlantuie intre Zei si Titani. Slabiti de lipsade devotament a omenirii, zeii sunt pe cale de a pierde controlul Titanilor inchisi in lumea de dincolo si a liderului lor feroce, Kronos, tatal celor trei frati Zeus (Liam Neeson), Hades (Ralph Fiennes) si Poseidon (Danny Huston). Perseu porneste cu curaj intr-o cautare grea in lumea de dincolo cu intentia de al salva pe Zeus, astfel dejucand planurile Titanilor salvand omenirea de la distrugere.


 


 

 

2. Lorax. Protectorul padurii

Regie: Chris Renaud
Distributie: Danny DeVito, Zac Efron, Taylor Swift, Ed Helms
Buget: 70 de miliaone de $

Adaptat dupa cartea pentru copii cu acelasi nume scrisa de Dr. Seuss, Lorax. Protectorul padurii este o animatie fermecatoare, care ii va cuceri pe cei mici, dar si pe adulti. Un baiat de 12 ani descopera in orasul sau un loc cu totul special si deosebit, in care traiesc o sumedenie de creaturi bizare, dar simpatice. Insa locul lor fermecat este pus in pericol cand un dusman misterios vrea sa il distruga. Astfel, baiatul il va descoperi pe Lorax (vocea lui Danny De Vito), o creatura simpatica, dar cam morocanoasa, care incearca cu orice pret sa protejeze padurea in care traieste.

 


 

 

3. La source des femmes/Izvorul femeilor

 

Regie: Radu Mihaileanu

Distributie: Hafsia Herzi, Leïla Bekhti, Zinedine Soualem

 

 

La source des femmes/Izvorul femeilor a facut senzatie anul trecut la Festivalul de Film de la Cannes, unde s-a aflat in competitia pentru marele premiu. Regizat de Radu Mihaileanu, pelicula este una deosebita si emotionanta.

Traditia locului spune ca femeile sa aduca apa dintr-un izvor sapat in munte, in fiecare zi, in plin soare. Drumul e lung, greu si chinuitor, femeile purtand cobilite cu galeti grele chiar si cand sunt insarcinate. Multi copii au murit pe acest drum.


Cand o prietena pierde sarcina, Leila (Leila Bekhti), o tanara sotie venita din alt sat, le convinge pe celelalte femei sa intre intr-o greva a iubirii: fara sex, nici macar o mangaiere, pana cand barbatii vor incepe sa preia ei responsabilitatea aducerii apei in sat. Iritati, acestia protesteaza, unii isi bat femeile sau pur si simplu invoca traditia si versete din Coran. Insa femeile unite le pregatesc o surpriza la targul anual pentru sarbatoarea recoltei, in fata tuturor celor veniti acolo…

 

 

Alte filme de vazut acum la cinema:

 

The Hunger Games/Jocurile foamei
Regie: Gary Ross
Distributie: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Woody Harelson, Elizabath Banks, Taylor Kitsch
Buget: 78 de milioane de $


In America s-a declansat deja isteria/ fenomenul "Hunger Games". Daca va fi mai mare decat "Harry Potter" sau "Twilight" ramane de vazut.  Inspirat din romanele cu acelasi titlu ale autoarei Suzanne Collins, thriller-ul SF “Hunger Games” o aduce pe Jennifer Lawrence in cel mai important rol al ei de pana acum. Recenziile din presa americana si britanica lauda interpretarea stralucita a lui Jennifer Lawrence pe care o numesc pur si simplu "stelara" iar filmul este descris drept inteligent, emotionant si uimitor.


 


 

Gone/ Disparuta
Regie: Heitor Dhalia
Distributie: Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter, Wes Bentley
Buget: 28 de milioane de $

Un thriller decent cu frumoasa actrita Amanda Seyfried aflata pe urmele unui criminalul in serie care a rapit-o pe sora ei. Pentru a-si salva sora, aceasta porneste in cautarea criminalului, fara a sta o clipa sa se gandeasca la consecinte. In film apare si actorul de origine romana Sebastian Stan.

 

 

The Woman in Black/ Femeia in negru
Regie: James Watkins
Distributie: Daniel Radcliffe, Ciaran Hinds, Janet McTeer
Buget: 13 milioane de $

Primul film al lui Daniel Radcliffe dupa terminarea seriei Harry Potter a facut incasari uriase in Marea Britanie. Pelicula este un horror clasic care se ridica de-asupra mediei filmelor de acest fara insa a fi extrem de spectaculos.  La inceputul secolului XX un tanar avocat vaduv din Londra, Arthur Kipp (Daniel Radcliffe) primeste sansa de a se confirma cand este trimis intr-un satuc izolat pentru a pune in ordine toate actele lasate in urma de o vaduva bogata care a murit de curand. Arthur incepe sa investigheze familia vaduvei atunci cand se vede bantuit de fantoma unei femei in cautare de razbunare. "The Woman in Black  este un horror gotic bine realizat care nu te va lasa sa dormi multi nopti dupa ce l-ai vazut" au scris cei de la revista Empire.

 

 

 

Mirror Mirror/ Oglinda, oglinjoara
Regie: Tarsem Singh
Distributie: Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Sean Bean
Buget: 60 de milioane de $

Fanii Juliei Roberts au ocazia de a o vedea pe actrita in rolul Reginei Malefice intr-o noua adaptare a celebrului basm Alba ca Zapada. Pelicula regizata de Tarsem Singh cu Lily Collins in rolul Albei ca Zapada, Armie Hammer (printul) si Sean Bean (tatal eroinei) este o comedie in care Julia Roberts este o femeie narcisista, extravaganta, risipitoare si obsedat? de putere, iar Alba ca Zapada lupta pentru a-si recupera tronul.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies