marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Legend of Hercules, filmul in care Kellan Lutz se transforma in legendarul erou antic, ajunge in Romania

Premiere la cinema: The Legend of Hercules, filmul in care Kellan Lutz se transforma in legendarul erou antic, ajunge in Romania

Ce filme se lanseaza in Romania din 31 ianuarie:

 

1. The Legend of Hercules/Legenda lui Hercule
Regie: Renny Harlin
Distributie: Kellan Lutz, Liam McIntyre
Data: 31 ianuarie

 

In Grecia antica, o regina cade prada dorintei lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar: ar trebui sa-l rastoarne pe regele tiranic si sa readuca pacea intr-un tinut plin de probleme. Dar printul, Hercule, nu are habar de obarsia sa zeiasca si vrea un singur lucru: iubirea lui Hebe, printesa din Creta, promisa chiar fratelui lui Hercule. Cand eroul afla ce responsabilitate ii sta pe umeri, trebuie sa aleaga: va fugi alaturi de dragostea lui sau va lupta pentru a-si implini destinul?



Alte filme de vazut la cinema


August: Osage County/Tinutul din mijlocul verii
Regie: John Wells
Distributie: Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor
Data: 24 ianuarie

August: Osage County este o adaptare a piesei de teatru cu acelati titlu, pentru care scriitoarea Tracy Letts a castigat atat premiul Tony pe Broadway, cat si premiul Pulitzer. Filmul este povestea dulce-amaruie a disfunctionalei familii Weston din Oklahoma, Meryl Streep portretizand-o pe Violet, o mama dependenta de pastile, Julia Roberts e fiica ei cea mare Barbara, o profesoara exagerat de sensibila, al carei sot instrainat a avut o aventura cu o studenta, iar sora ei Karen (Juliette Lewis) este logodita cu un barbat complet lipsit de valoare, dar refuza sa accepte realitatea si se complace intr-o iluzie.

 



The Lone Survivor

Regie:Peter Berg
Distributie: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch 

 

Bazat pe o poveste adevarata ilustrata chiar de  Marcus Luttrell  in anul 2007, “Lone Survivor” dezvaluie povestea unei  trupe speciale  Navy SEAL, care a decis sa ia prin surprindere un oficial al talibanilor, pe un teren ostil din apropierea granitei dintre Afghanistan cu Pakistan, dar au fost prinsi intr-o ambuscada.Alaturi de Mark Wahlberg,  apar si Emile Hirsch, Ben Foster si Taylor Kitsch, in rolurile soldatilor Navy Seals care l-au insotit pe Luttrell in misiune.

 

 

Ride Along/Un politist si jumatate
Regie: Tim Story
Distributie: Ice Cube, Dragos Bucur

Bazat pe o poveste adevarata ilustrata chiar de  Marcus Luttrell  in anul 2007, “Lone Survivor” dezvaluie povestea unei  trupe speciale  Navy SEAL, care a decis sa ia prin surprindere un oficial al talibanilor, pe un teren ostil din apropierea granitei dintre Afghanistan cu Pakistan, dar au fost prinsi intr-o ambuscada. Alaturi de Mark Wahlberg,  apar si Emile Hirsch, Ben Foster si Taylor Kitsch, in rolurile soldatilor Navy Seals care l-au insotit pe Luttrell in misiune.

 

Kevin Hart si Ice Cube sunt protagonistii comediei de actiune Un politist si jumate, noua productie a regizorului si producatorului comediei-blockbuster Think Like a Man. Un tip caruia-i turuie gura incontinuu tine neaparat sa mearga macar o data in patrulare pe strazile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un politist caruia-i sare tandara foarte usor. Odata ce acesta accepta sa fie insotit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urma se vede nevoit sa faca tot posibilul sa supravietuiasca in cele mai nebunesti 24 de ore din viata lui.


In ultimii doi ani, agentul de paza de liceu Ben (Hart) a tot incercat sa-i dovedeasca lui James (Cube), detectiv decorat din cadrul fortei de politie din Atlanta (APD), ca e mai mult decat un dependent de jocuri video care nu o merita pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Cand Ben e, in sfarsit, acceptat la academia de politie, considera ca si-a castigat deja respectul politistului, si ca acesta ii va acorda binecuvantarea de a se insura cu Angela.


Convins ca asa o sa vada daca Ben e in stare sa aiba grija de sora lui, James il cheama in patrulare intr-o tura care ar trebui sa bage in sperieti orice incepator. Dar, cand noaptea ajung fata-n fata cu cei mai periculosi criminali din oras, James va descoperi ca, atunci cand ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneste spre gura ta. John Leguizamo si Laurence Fishburne se alatura distributiei acesei comedii de actiune regizate de Tim Story. Un politist si jumatate e produs de Will Packer (Think Like a Man), alaturi de Ice Cube, Matt Alvarez (Barbershop) si Larry Brezner (Good Morning, Vietnam). 


 

 

 

I, Frankenstein
Regie: Stuart Beattie
Distributie: Aaron Eckhart,Yvonne Strahovski
Data: 24 ianuarie
 
Plasat intr-un viitor distopic, unde balauri infricosatori si demoni se lupta pentru a detine puterea, filmul il aduce in prim plan pe Victor Frankenstein si a sa creatie, Adam (Aaron Eckhart), personajele celebre din romanul lui Mary Shelley. Adam va fi prins la mijloc in razboiul creaturilor intericului, in timp ce acestea incearca sa descopere care este secretul imortalitatii sale.

"I,Frankenstein" este scris de scenaristul seriei Underworld si este bazat pe romanul grafic cu acelasi nume al lui Kevin Grevioux. Din distributie fac parte aron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, Socratis Otto, Mahesh Jadu, Caitlin Stasey si Aden Young, in rolul lui Victor Frankenstein. Regia ii apartine lui Stuart Beattie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies