marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Aaron Eckhart se transforma intr-un monstru in I, Frankenstein

Premiere la cinema: Aaron Eckhart se transforma intr-un monstru in I, Frankenstein


Ce filme se lanseaza in Romania din 24 ianuarie

 

August: Osage County/Tinutul din mijlocul verii
Regie: John Wells
Distributie: Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor
Data: 24 ianuarie

August: Osage County este o adaptare a piesei de teatru cu acelati titlu, pentru care scriitoarea Tracy Letts a castigat atat premiul Tony pe Broadway, cat si premiul Pulitzer. Filmul este povestea dulce-amaruie a disfunctionalei familii Weston din Oklahoma, Meryl Streep portretizand-o pe Violet, o mama dependenta de pastile, Julia Roberts e fiica ei cea mare Barbara, o profesoara exagerat de sensibila, al carei sot instrainat a avut o aventura cu o studenta, iar sora ei Karen (Juliette Lewis) este logodita cu un barbat complet lipsit de valoare, dar refuza sa accepte realitatea si se complace intr-o iluzie.



The Lone Survivor

Regie:Peter Berg
Distributie: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch 

 

Bazat pe o poveste adevarata ilustrata chiar de  Marcus Luttrell  in anul 2007, “Lone Survivor” dezvaluie povestea unei  trupe speciale  Navy SEAL, care a decis sa ia prin surprindere un oficial al talibanilor, pe un teren ostil din apropierea granitei dintre Afghanistan cu Pakistan, dar au fost prinsi intr-o ambuscada.Alaturi de Mark Wahlberg,  apar si Emile Hirsch, Ben Foster si Taylor Kitsch, in rolurile soldatilor Navy Seals care l-au insotit pe Luttrell in misiune.

 

 

Ride Along/Un politist si jumatate
Regie: Tim Story
Distributie: Ice Cube, Dragos Bucur

Bazat pe o poveste adevarata ilustrata chiar de  Marcus Luttrell  in anul 2007, “Lone Survivor” dezvaluie povestea unei  trupe speciale  Navy SEAL, care a decis sa ia prin surprindere un oficial al talibanilor, pe un teren ostil din apropierea granitei dintre Afghanistan cu Pakistan, dar au fost prinsi intr-o ambuscada. Alaturi de Mark Wahlberg,  apar si Emile Hirsch, Ben Foster si Taylor Kitsch, in rolurile soldatilor Navy Seals care l-au insotit pe Luttrell in misiune.

 

Kevin Hart si Ice Cube sunt protagonistii comediei de actiune Un politist si jumate, noua productie a regizorului si producatorului comediei-blockbuster Think Like a Man. Un tip caruia-i turuie gura incontinuu tine neaparat sa mearga macar o data in patrulare pe strazile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un politist caruia-i sare tandara foarte usor. Odata ce acesta accepta sa fie insotit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urma se vede nevoit sa faca tot posibilul sa supravietuiasca in cele mai nebunesti 24 de ore din viata lui.


In ultimii doi ani, agentul de paza de liceu Ben (Hart) a tot incercat sa-i dovedeasca lui James (Cube), detectiv decorat din cadrul fortei de politie din Atlanta (APD), ca e mai mult decat un dependent de jocuri video care nu o merita pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Cand Ben e, in sfarsit, acceptat la academia de politie, considera ca si-a castigat deja respectul politistului, si ca acesta ii va acorda binecuvantarea de a se insura cu Angela.


Convins ca asa o sa vada daca Ben e in stare sa aiba grija de sora lui, James il cheama in patrulare intr-o tura care ar trebui sa bage in sperieti orice incepator. Dar, cand noaptea ajung fata-n fata cu cei mai periculosi criminali din oras, James va descoperi ca, atunci cand ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneste spre gura ta. John Leguizamo si Laurence Fishburne se alatura distributiei acesei comedii de actiune regizate de Tim Story. Un politist si jumatate e produs de Will Packer (Think Like a Man), alaturi de Ice Cube, Matt Alvarez (Barbershop) si Larry Brezner (Good Morning, Vietnam).


 

 

 

I, Frankenstein
Regie: Stuart Beattie
Distributie: Aaron Eckhart,Yvonne Strahovski
Data: 24 ianuarie
 
Plasat intr-un viitor distopic, unde balauri infricosatori si demoni se lupta pentru a detine puterea, filmul il aduce in prim plan pe Victor Frankenstein si a sa creatie, Adam (Aaron Eckhart), personajele celebre din romanul lui Mary Shelley. Adam va fi prins la mijloc in razboiul creaturilor intericului, in timp ce acestea incearca sa descopere care este secretul imortalitatii sale.

"I,Frankenstein" este scris de scenaristul seriei Underworld si este bazat pe romanul grafic cu acelasi nume al lui Kevin Grevioux. Din distributie fac parte aron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, Socratis Otto, Mahesh Jadu, Caitlin Stasey si Aden Young, in rolul lui Victor Frankenstein. Regia ii apartine lui Stuart Beattie.

 

 

The Nut Job 3D
Regizor: Peter Lepeniotis
Distributie: Will Arnett, Liam Neeson, Brendan Fraser

Noua comedie animata ne poarta in oraselul Oakton, unde neastamparatul veveritoi Surly (Will Arnett) si prietenul sau, soarecele Buddy, pun la cale un plan extraordinar: sa jefuiasca cel mai mare magazin de alune. Cu gandul la lunga iarna in care se vor imbuiba cu nuci, migdale, fistic si asa mai departe, cei doi prieteni strang o celula de criza si ataca tinta, dar isi vor da seama foarte curand ca situatia ii depaseste cu totul.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

American Hustle/ Teapa in stil american
Regie: David O. Russell
Distributie:Christian Bale,Bradley Cooper,Jennifer Lawrence
Data: 17 ianuarie
 

 

 

American Hustle este un thriller politic regizat de David O. Russell (dupa un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare.

Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.

Jack Ryan: Shadow Recruit
Regie: Kenneth Branagh
Distributie: Chris Pine, Keira Knightley.

Jack Ryan este un thriller despre un fost soldat interpretat de Chris Pine, devenit analist financiar pe piata economica din Moscova, care descopera un complot murdar pus la cale de angajatorul sau pentru a subrezi economia Statelor Unite ale Americii. Acesta este nevoit sa lupte in contra timp pentru a impiedica un eventual atact terorist, dar si pentru a-si salva sotia, care va fi interpretata de Keira Knightley.

 

Grudge Match: Faceti pariurile
Regie: Peter Segal
Distributie: Robert De Niro, Sylvester Stallone
Data: 17 ianuarie
 

 

Grudge Match aduce o confruntare de zile mari: Rocky versus Raging Bull, adica Sylvester Stallone si Robert De Niro care au rolurile principale si interpreteaza doi boxeuri de elita iesiti la pensie. Dupa ce starurile de box sfarsesc intr-o lupta in timpul filmarilor pentru un joc video, un meci oficial este programat ceea ce presupune ca cei doi trebuie sa revina in forma.



Nymphomaniac
Regie: Lars von Trier
Distributie:Charlotte Gainsbourg,  Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf,

 

Lars von Trier promite sa socheze inca o data cu Nyphomaniac, povestea unei femei care isi povesteste experientele sexuale traite de-a lungul timpului.Nymphomaniac este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior. Filmul care ii are in distributie pe Charlotte Gainsbourg,  Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe si Uma Thurman.


Alte filme de vazut la cinema:

 

 

The Wolf of Wall Street/Lupul de pe Wall-Street
Regie: Martin Scorsese
Distributie: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie
Data: 10 ianuarie

 

 

Drama biografica The Wolf of Wall Street  este o adaptare a cartii de memorii omonime a autorului Jordan Belfort. Distributia stralucitoare ii cuprinde pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Kyle Chandler, Jean Dujardin, Matthew McConaughey, Jon Favreau.
 

Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”. A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte.

Arestat si condamnat de catre FBI sub acuzatii de spalare de bani si evaziune fiscala, Belfort a scris “The Wolf Of Wall Street” – rememorarea unei serii aparent infinite de evenimente din perioada de glorie, unde se intalnesc abuzul de droguri, vizitele in Elvetia pentru spalarea banilor, scene fierbinti cu prostituate si alte imprejurari cauzate de consumul de narcotice.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies