marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Annabelle, cel mai asteptat film horror din 2014, se lanseaza in Romania

Premiere la cinema: Annabelle, cel mai asteptat film horror din 2014, se lanseaza in Romania

Din 17 octombrie la cinema



Annabelle
Regie:John R. Leonetti
Distributie:
Data: 17 octombrie

 

"Annabelle" este un thriller, inspirat de o poveste reala, o continuare la "The Conjuring."John Form a gasit cadoul perfect pentru sotia sa insarcinata, Mia, o frumoasa papusa de colectie, imbracata intr-o rochie de mireasa de un alb imaculat. Insa Mia nu va fi incantata pentru prea mult timp de papusa sa, Annabelle. Intr-o ingrozitoare noapte casa cuplului este invadata de un grup de satanisti, care ii ataca violent, lasand in urma nu doar rauri de sange si teroare. Satanistii au invocat o entitate atat de malefica incat nimic din ceea ce au facut ei nu se compara cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat intruchipat acum de... Annabelle.

Before I Go to Sleep
Regie: Rowan Joffe
Distributie: Nicole Kidman, Colin Firth
Data: 17 octombrie

 

Bazat pe laudatul roman omonim al britanicului S. J. Watson, filmul ne-o arata pe Nicole Kidman in rolul lui Christine Lucas, o femeie ce sufera de amnezie anterograda: in fiecare dimineata, ea se trezeste fara absolut nicio amintire a ceea ce i s-a intamplat in trecut. Cu ajutorul unui jurnal, incearca zi de zi sa descopere informatii vitale despre propria biografie, fiind tot mai convinsa ca un sumbru mister ii intuneca existenta.
 

Kill the Messenger
Regie: Michael Custa
Distributie: Jeremy Renner, Mary Elizabeth Winsted
Data: 17 octombrie

In anii '90, Webb a descoperit rolul CIA in importul de cocaina in California, menit sa stranga bani pentru armata ce lupta impotriva rebelilor din Nicaragua. Sustinut de sotie si copii, Webb a urmarit povestea, a documentat-o si a facut-o publica. Insa, cand cei de la CIA si jurnalistii rivali l-au facut tinta unei campanii prin care se urmarea defaimarea sa, si-a dat seama ca trebuie sa lupte din greu pentru a-si apara familia si reputatia.


Alte filme de vazut la cinema



 

Dracula Untold
Regie:Gary Shore
Distributie: Luke Eavans, Sarah Gadon, Dominic Cooper
 

 

Luke Evans (Fast & Furious 6, Immortals) este protagonistul epopeii DRACULA UNTOLD, povestea omului care a devenit Dracula. Gary Shore este regizor, iar Michael De Luca, producator. Alaturi de Luke Evans ii regasim pe Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh si Samantha Barks. Filmul se lanseaza si in Romania pe 3 octombrie si este distribuit de Ro Image 2000.



Gone Girl
Regie: David Fincher
Distributie: Ben Affleck, Rosamund Pike

 

Povestea filmului Gone Girl se centreaza pe un barbat a carui nevasta dispare chiar de aniversarea lor. Acesta va face tot posibilul sa o gaseasca, dar drumurile il duc catre criminalul care a ucis-o. Ben Affleck va fi eroul principal, iar sotia sa va fi jucata de Rosamund Pike.

 


A Walk Into The Tombstones

Regie: Scott Frank
Distributie: Liam Neeson
Data: 10 octombrie

 

Matthew Scudder (Liam Neeson), fost politist din New York, este aganjat de un traficant de droguri pentru a descoperi ce s-a intamplat cu sotia disparuta a acestuia.

 


The November Man
Regie: Roger Donaldson
Distributie: Pierce Brosnan
Data: 10 octombrie


"Dragostea nu are loc in viata asta..." Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras in linistita Elvetie. Cand trebuie sa revina in actiune pentru a o proteja pe Alice (Olga Kurylenko), un martor valoros, Devereaux descopera ca a devenit tinta fostilor sai colegi. Convins ca printre acestia se afla o cartita si ca nu poate avea incredere in nimeni, agentul e gata de orice pentru a-si termina misiunea si descoperi sabotorul.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies