marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Arnold Schwarzenegger se intoarce in "Termintator Genisys", filmul saptamanii in cinematografe

Premierele saptamanii:

1. Terminator: Genisys

Premiere la cinema: Arnold Schwarzenegger se intoarce in Termintator Genisys , filmul saptamanii in cinematografe

Din 3 iulie la cinema:

Terminator Genisys
Regie: Alan Taylor
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke

Arnold Schwarzenegger revine in rolul faimosului T-800 in Terminator Genisys. Alaturi de acesta, in "Terminator: Genisys" vor aparea Emilia Clarke, in rolul Sarah Connor, si Jason Clarke, care il va interpreta pe John Connor. Actiunea are loc in 2029, cand John Connor conduce fortele de rezistenta impotriva masinariilor. Acesta se teme ca masinariile vor pune capat rasei umane. Astfel, el il trimite pe soldatul lui loial, Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in trecut, in 1984, pentru a o salve pe mama lui, Sarah Connor (Emilia Clarke) de un Terminator, programat sa o ucida.

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

Ted 2
Regie: Seth MacFarlane
Distributie: Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Seth MacFarlane
Data: 26 iunie

 

 

In Ted 2, ursuletul Ted depaseste orice bariera sociala si reuseste sa se casatoreasca cu aleasa inimii sale, o blonda superba. Ca orice cuplu proaspat casatorit, cei doi isi doresc foarte mult un copil, dar Ted trebuie sa demonstreze in fata judecatorilor ca este o persoana reala, responsabila si capabila sa fie parinte. Filmul se lanseaza in cinema incepand cu 26 iunie 2015.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

Jurassic World
Regie: Colin Trevorrow
Distributie: Chris Pratt, Idris Elba, Judy Greer
Data: 12 iunie

 

Jurassic World este noul film din seria cu dinozauri, lansata si regizata de Steven Spielberg, in urma cu 20 de ani. Chris Pratt va juca rolul unui om de stiinta ce studiaza o specie de dinozauri. Actiunea va avea loc la cativa ani dupa originalul film si celebrul parc natural va fi iarasi in prim plan. Din atractiile parcului fac parte si de aceasta data Velocirapotrii si T-Rex-ul, care au fost insa facuti sa nu atace vizitatorii. Exista si o parte a insulei, Nublar Lagoon, unde atractia centrala este reprezentata de un dinozaur marin care face chiar spectacol pentru public: dinozaurul sare din apa pentru a inghiti un mare rechin alb atarnat deasupra apei. Totul merge perfect, pana cand un dinozaur nou, ce nu a fost vazut in primul film sau in continuarile sale, arata ca este mult mai inteligent decat se crezuse initial si incepe sa faca ravagii pe insula. Pe masura ce dezastrul capata proportii, iar vizitatorii dispar, personalul parcului, alertat la maxim, incearca sa gaseasca o solutie pentru stoparea amenintarii, incercand sa obtina ajutor inclusiv din partea fostilor agresori, Velociraptorii si T-Rex.
 

 

Entourage/Anturaj
Regie: Doug Ellin
Distributie: Jeremy Piven, Kevin Connolly
Data: 12 iunie
 

Din 12 iunie, la cinema, filmul „Anturaj” readuce împreuna starurile din popularul serial omonim Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara si Jeremy Piven. Comedia dezvaluie cu mult umor drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni.

 

 

Spy/Spioana

Regie: Paul Feig
Distributie: Jason Statham, Melissa McCarthy, Jude Law
Data: 5 iunie
 

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucreaza la birou, si eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agentiei. Dar cand partenerul ei iese din retea si un alt agent de top este compromis, ea se ofera voluntara sa lucreze sub acoperire ca sa se infiltreze in lumea unui dealer de arme mortale si sa prevena o criza globala.

 

 

 

Ex Machina
Regie: Alex Garland
Distributie: Alicia Vikander, Oscar Isaac, Domhall Gleeson

 

Caleb, un tanar programator, este selectat pentru a participa la un experiment uluitor in domeniul inteligentei artificiale: va trebui sa evalueze calitatile umane ale unei extraordinare femei-robot, Ava.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies