marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Battleship, unul dintre cele mai asteptate blockbustere ale anului, ajunge in Romania

Premiere la cinema: Battleship, unul dintre cele mai asteptate blockbustere ale anului, ajunge in Romania

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 20 aprilie la cinema:


Battleship
 
Regie: Peter Berg
Distributie: Taylor Kitsch, Liam Neeson, Alexander Skarsgard
Buget: 200 de milioane de $

 

Peter Berg (Hancock) e producatorul si regizorul blockbusterului Battleship, o aventura spectaculoasa care se intinde peste ape, in cer si peste pamint, in lupta pentru supravietuire a planetei noastre impotriva unei forte superioare.

Bazat pe jocul clasic de razboi Hasbro, Battleship ii are ca protagonisti pe Taylor Kitsch in rolul lui Hopper, un ofiter in marina americana detasat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker, in rolul lui Sam, fizioterapeuta si logodnica a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper si ofiterul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper si specialista in arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper si Stone, precum si tatal lui Sam, amiralul Shan

 

 

 

 

Pirates! Band of Misfits  
Regie: Peter Lord
Distributie: Hugh Grant, Salma Hayek, Jeremy Piven, David Tennant
Buget: 60 de milioane de $

 

Pirate Captain (vocea lui Hugh Grant) porneste intr-o misiune in care planuieste sa ii invinga pe rivalii sai, Black Bellamy (Jeremy Piven) si Cutlass Liz (Salma Hayek), pentru a le dovedi tuturor ca el este cel mai periculos si merita titlul de piratul anului. Pentru asta va primi ajutor si din partea omului de stiinta Charles Darwin (David Tennant). Insa, Pirate Captain va descoperi aventura vietii sale alaturi de echipajul sau si va fi purtat de la tarmul exoticei Blood Island pana pe strazile incetosate ale Londrei.
 

 



Project  X 

Regie:    Nima Nourizadeh
Distributie: Thomas Mann, Oliver Cooper
Buget: 12 milioane de $
 

Regizorul blockbusterului Hangover, Todd Phillips, produce comedia Project X - povestea unui grup de tineri care vor incerca sa simuleze o petrecere nebuna cu repercursiuni ciudate. 3 liceeni organizeaza un soi de petrecere pentru a se face cunoscuti: lucrurile scapa insa rau de tot de sub control si totul se transforma intr-un dezmat total.


 

 


Intouchables
 
Regie: Olivier Nakache, Éric Toledano
Distributie: Francois Cluzet, Omar Sy
Buget: 12 milioane de $

Cu un joc actoricesc remarcabil, un scenariu genial, bazat pe intamplari reale, dialoguri inteligente si umor de calitate, Invincibilii este unul dintre putinele filme aclamate de critici si iubite de public in egala masura. Povestea se centreaza in jurul unui aristorcrat instarit, care este nevoit sa isi angajeze un asistent personal. Spre surprinderea tututor, acesta il va alege pe Driss (Omar Syi), un tanar  din suburbii, proaspat iesit din inchisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivita persoana pentru job.

 

Filmul a doborat atat recorduri de premii, cat si de box-office, fiind al treilea cel mai vizionat film din toate timpurile in Franta si primind 10 nominalizari la Premiile Cesar, premiul Cesar pentru cel mai bun actor (Omar Sy), premiul pentru cel mai bun actor (pentru Omar Sy si Francois Clouzet), precum si Tokyo Grand Prix pentru cel mai bun film la Tokyo International Film Festival. 


 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 

The Cold Light of Day 
Regie: Mabrouk El Mechri
Distributie: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver

 

 

Henry Cavill, starul din Immortals si viitorul Superman, Bruce Willis si Sigourney Weaver fac echipa intr-un thriller care iti taie rasuflarea. Dupa ce familia sa este rapita, in timp ce isi faceau vacanta in Spania, Will Shaw (Henry Cavill), un broker tanar de pe Wall-Street, traieste cel mai negru cosmar. Nestiind unde ii sunt parintii, tanarul descopera secretele familiei sale abia in momentul in care incepe sa fie urmarit de niste criminali cu sange rece; agenti guvernamentali, care nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine ce vor. Acuzat de crima si fara nici un ajutor din partea politiei, acesta porneste in cautarea familiei sale, incercand sa ii salveze.

 

 

 

 

Titanic 3D 
Regie: James Cameron 
Distributie: Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Billy Zane
Buget: 200 de milioane de $
 

 

Filmul care a cucerit o planeta intreaga revine pe marile ecrane, chiar la comemorarea a 100 de ani de cand s-a scufundat adevaratul vas Titanic. Povestea epica si impunatoare a lui James Cameron este de aceasta data in format 3D, astfel incat fanii unuia dintre cel mai iubit film din istorie vor fi si mai emotionanti de povestea de dragoste dintre Rose (Kate Winslet) si Jack (Leonardo DiCaprio), doi tineri a caror dragoste este franta de una dintre cele mai mari tragedii din istorie. Chiar si dupa 15 ani, filmul lui Cameron este nemuritor si fascinant.

 

 

 

 

 

American Pie: Reunion
Regie:Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Distributie: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Tara Reid
Buget: 50 de milioane de $

 

 

Gasca nebuna din  seria "Placinta americana" se reuneste pentru inca o data. Acum, sunt mai maturi, unii dintre ei sunt casatoriti, iar altii sunt neschimbati. Stiffler, Jim, Michelle, Oz, Vicky se intorc pentru inca o portie de aventura in al patrulea film din seria originala "American Pie", care a facut o intreaga generatie de adolescenti sa rada cu lacrimi.



Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies