marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Ben Stiller salveaza cartierul de extraterestri in comedia The Watch

Premierele saptamanii la cinema:

1. The Watch/ Extra paza-n cartier
2. Hesher
3. Le Skylab

Premiere la cinema: Ben Stiller salveaza cartierul de extraterestri in comedia The Watch

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 24 august la cinema:

1. The Watch/ Extra paza-n cartier
Distributie: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill
Regie: Akiva Schaffer
Data: 24 august

Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill si Richard Ayoadeb aduc o comedie care se concentreaza asupra unui grup de barbati care se aduna pentru a forma o potera de cartier, ca o scuza pentru a scapa de monotonia rutinei de zi cu zi. Dar cand vor descoperi accidental ca orasul lor a devenit plin de extraterestrii deghizati in oameni obisnuiti, nu au de ales si trebuie sa isi ia rolul in serios, pentru a salva cartierul si chiar lumea de la exterminare totala. Filmul este o idee a lui Seth Rogen, cel care este si co-scenarist si este regizat de Akiva Schaffer (Saturday Night Live).


2. Hesher
Distributie: Joseph Gordon-Levitt, Devin Brochu, Natalie Portman
Regie: Spencer Susser
Data: 24 august

Debutul lui Spencer Susser ca regizor de film artistic e povestea neagra si nostima a unei maturizari brutale, ilustrand felul in care, uneori, vindecarea vine sub o forma absolut neobisnuita. Hesher spune povestea unui metalist de vreo douazeci si ceva de ani, tatuat si pletos, care patrunde, intr-o zi, pe neasteptate, in viata unei familii indurerate de pierderea unei fiinte dragi.


3. Le Skylab
Distributie: Lou Avarez, Julie Delpy, Eric Elmosnino
Regie: Julie Delpy
Data: 24 august


Comedie in regia lui Julie Delpy, „Le Skylab/ Explozie in familie” are o actiune plasata in vara anului 1979 si o are in centru pe o fetita de zece ani pe nume Albertine. Aceasta impreuna cu familia ei se reunesc pentru a petrece aniversarea bunicii sale, in orasul Bretagne. Cel mai traznit lucru pe care il crede toata familia este ca o bucata dintr-o racheta Nasa - Sky Lab - se va prabusi tocmai in capul lor. Astfel Albertine si familia ei vor avea parte de o aniversare plina cu peripetii in care toata lumea se va petrece. Skylab, „laboratorul din cer” care da titlul original in franceza, a fost prima statie americana din spatiu. A fost lansata pe 14 mai 1974 si s-a dezintegrat deasupra Oceanului Indian pe 11 iulie 1979, la reintrarea in atmosfera. Numeroase resturi ale statiei au cazut in vestul Australiei si nu in vestul Frantei, asa cum s-a presupus initial.



Ce alte filme mai poti vedea la cinema:

Brave/ Neinfricata 3D
Distributie: Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson

Regie: Mark Andrews, Brenda Chapma
Buget: 185 miioane de $
Data: 17 august

Prima animatie Pixar cu o eroina in rol principal a devenit cel de-al 13-lea film al studiourilor care debuteaza direct pe prima pozitie in box-office-ul american. Povestea este plasata in tinuturile intunecate ale Scotiei unde printesa Merida incepe o frumoasa calatorie. Fiica regelui Fergus si a reginei Elinor, Merida incalca un obicei sacru stravechi.ctiunile sale aduc haos in regat iar Merida cauta ajutorul unei Femei Intelepte pentru a rupe un blestem inainte de a fi prea tarziu. Pericolul care se apropie o face sa descopere adevaratul sens al curajului. Din distributie mai fac parte Kevin McKidd, Craig Ferguson si Robbie Coltrane.



That's My Boy / Baiatu' Tatii

Distributie: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester
Regie: Sean Anders
Buget: 70 de milioane de $
Data: 17 august

That’s My Boy este cel de-al doilea film al regizorului Sean Anders si prima colaborare cu Adam Sandler. Donny Berger este exact genul de rol care i se potriveste lui Adam Sandler si cu care actorul si-a obisnuit fanii. La 14 ani Donny devine tata dupa o noapte de amor cu femeia visurilor sale - profa' de la scoala. Cum femeia ajunge la inchisoare, Donny se vede obligat sa-si creasca singur baiatul - Todd, insa sarcina il depaseste si esueaza. Dupa 30 de ani cei doi, tata si fiu, se reintalnesc in ajunul nuntii lui Todd ( Andy Samberg) cu Jamie ( Leighton Meester).


Hot Shorts

Pentru pasionatii de scurtmetraje romanesti, Hot Shorts reuneste sub acelasi titlu trei proiecte: Bora Bora, In film la nasu' si Tatal meu, regizate de Bogdan Mirica, Cristina Jacob, respectiv Radu Potcoava. "Bora Bora" spune povestea lui Ion, un barbat care are ghinionul de a locui intr-o zona a Romaniei mereu afectata de seceta. In momentul in care se hotaraste sa-si alunge ghinionul si sa inceapa sa lucreze pentru un strain, nu-si dea seama ca, de fapt, persista in lipsa de noroc, intrucat este implicat fara voia lui in activitati ilegale. "In film la nasu'" este o tragicomedie in regia Cristinei Jacob, inspirata de fapte reale, ce descrie cu umor dar si cu acuratete, in acelasi timp, birocratia din Romania. Actiunea scurtmetrajului "Tatal meu" se invarte in jurul lui Andrei, un barbat ce devine personajul cheie dintr-o retea de mafioti locala.




The Bourne Legacy / Mostenirea lui Bourne
Distributie: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton
Regie: Tony Gilroy
Buget: 90 milioane de $
Data: 10 august

Filmele din seria “Bourne” ( The Bourne Identity, The Bourne Supremacy si The Bourne Ultimatum) au fost intotdeauna apreciate pentru nota realistica abordata de catre producatori iar acest lucru va continua si in noua pelicula.In cel de-al patrulea film, Jeremy Renner este un contestat superspion implicat intr-un complot violent, cu o miza pe viata si moarte, ce a fost declansata de evenimente anterioare. Arhitectul povestii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia urmatorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm si a strans incasari de aproape 1 miliard de dolari pe plan international.


Total Recall / Memorie Programata
Distributie: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel
Regie:Len Wiseman
Buget: 125 de milioane $
Data: 10 august

 

La 12 ani de la celebrul film al lui Paul Verhoeven cu celebrii Arnold Schwarzenegger si Sharon Stone, universul futuristic din Total Recall se intoarce pe marile ecrane. Noul Total Recall cu Colin Farrell in rolul lui Arnold nu seamana deloc cu cel pe care l-ai vazut in copilarie. Uitati de planeta Marte, de tipetele lui Arnold si de creaturile extraterestre ciudate. Noul Total Recall impinge lucrurile la un alt nivel: intram intr-o realitate futuristica unde asistam la un razboi intre clasa muncitoare si cea care vrea sa controleze Planeta. In lumea lui Douglas Quaid, granita dintre fantezie si realitate devine tot mai neclara, la fel si soarta lui Quaid, care trebuie sa-si gaseasca adevarata identitate si sa-si descopere propriul destin.


The Dark Knight Rises/Cavalerul negru: Legenda renaste
Regie: Christopher Nolan
Distributie: Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Anne Hathaway
Buget: 250 de milioane de dolari
Data: 27 iulie


Cel mai asteptat film al anului si probabil filmul verii ajunge in aceasta luna in sfarsit in Romania. Legenda Cavalerului Negru se incheie aici, iar regizorul Nolan promite sa fie un final grandios. Cand ofiterul de politie Gordon (Gary Oldman) da de un complot al carui scop este acela de a distruge orasul prin miscari initiate chiar in inima acestuia, Bruce Wayne (Christian Bale) revine in actiune drept Batman. In asteptarea lui se afla Selina Kyle (Anne Hathaway) si Bane (Tom Hardy), un adversar letal a carui misiune este de a distruge numele si mostenirea lui Batman.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies