marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Cea mai periculoasa cursa a anului intr-un film de actiune exploziv, Premium Rush

Premiere la cinema: Cea mai periculoasa cursa a anului intr-un film de actiune exploziv, Premium Rush

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 28 septembrie la cinema:

 

Premium Rush/ Cursa fara frane
Regie: David Koepp
Distributie: Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon, Dania Ramirez
Data: 28 septembrie

Dupa ce a facut filme ca The Dark Knight Rises, Inception sau G.I. Joe, Joseph Gordon-Levitt vine cu o noua portie de actiune. Un curier pe bicicleta din New York  trebuie sa livreze un plic ciudat si in acelasi timp sa scape de sub urmarirea unui politst corupt  Bobby Monday (Michael Shannon) care-l vaneaza prin tot orasul.


 

A Royal Affair
Regie: Nikolaj Arcel
Distributie: Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaar, Alicia Vikander
Data: 28 septembrie

Drama romantica si politica A Royal Affair care aduce pe marile ecrane un eveniment tumultuos din istoria Danemarcei a creat valuri in acest an atat printre fanii productiilor non americane cat si printre criticii diverselor festivaluri. Filmul este produs de Lars von Trier si ii are ca scenaristi pe cei care au facut echipa si pentru Girl With The Dragon Tattoo, varianta originala, creata de suedezi.Actiunea din A Royal Affair se desfasoara in Danemarca secolului XVIII, in timpul domniei regelui Christian al VII-lea, rege ce a fost considerat de foarte multi istorici, ca fiind labil psihic.

 

 

The Sweeney / Justitie la limita legii 
Regie:Nick Love
Distributie: Hayley Atwell, Damian Lewis, Ray Winstone
Data: 28 septembrie

The Sweeney este un film de actiune produs de britanici si inspirat dintr-un serial din anii '70.  Filmul urmareste povestea a doi politisti din Londra care ajung pe urmele unor jefuitori de banci din Europa astfel - politistii trebuie sa se comporte ca niste criminali daca vor sa prinda adevaratii criminali.


Ce alte filme mai poti vedea la cinema in aceasta perioada:

 

 

Hope Springs/ Terapie de cuplu
Regie:David Frankel
Distributie: Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell
Data: 21 septembrie


Anul trecut castiga Oscarul pentru rolul din The Iron Lady: acum Meryl Streep ii cucereste din nou pe fani in comedia romantica Hope Springs. Streep este Kay After, o femeie care decide ca dupa 30 de ani de casnicie are nevoie de o schimbare si participa alaturi de sotul sau, Arnold (Tommy Lee Jones) la ore de consiliere. Kay apeleaza la ajutorul unui psiholog specializat in relatiile de cuplu si incearca sa-l convinga pe Arnold sa o insoteasca la o sedinta, lucru care se dovedeste o adevarata provocare pentru cei doi a caror viata capata un nou sens dupa aceasta vizita.

 


 

Hit and Run/Loveste si fugi
Regie: Dax Shepard
Distributie: Bradley Cooper, Kristen Bell, Dax Shepard
Data: 21 septembrie

In Loveste si fugi, Charlie Bronson (Dax Shepard, serialul Parenthood), un sofer implicat care fusese implicat in jafuri, fuge din programul de protectie a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie sa piarda slujba la care visase toata viata. Calatoria lor devine comic de periculoasa cand se trezesc urmariti de agentii federali condusi de Tom Arnold, dar si de fostii interlopi cu care lucra Charlie, condusi de Bradley Cooper.

 


 

Resident Evil: Retribution/ Resident Evil: Rasplata
Regie: Paul W.S. Anderson
Distributie: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez
Data: 14 septembrie


Resident Evil, franciza care a facut incasari globale de peste 700 de milioane de $ se intoarce cu partea a cincea, iar Milla Jovovich reia rolul curajoasei Alice.Virusul mortal lansat de Umbrella Corporation continua sa devasteze planeta, transformand intreaga populatie in zombi. Singura si ultima speranta a omenirii, Alice (Milla Jovovich) continua sa-i vaneze pe cei responsabili de dezastru si in urma unei calatorii care o duce prin Tokyo, New York, Washington si Moscova face o descoperire care ii schimba parerea despre tot ceea ce credea pana atunci. Ajutata de prieteni si noi aliati, Alice lupta sa supravietuiasca indelung pentru a salva o lume ostila care se afla in pragul distrugerii.

 


 

The Campaign/ Campania
Regie: Jay Roach
Distributie: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis
Data: 14 septembrie

Doi dintre cei mai populari actori de comedie, Will Ferrell si Zach Galifiankis intra in campanie electorala pe marile ecrane intr-o comedie spumoasa. The Campaing este povestea a doi politicieni rivali, jucati de Will Ferrell si Zach Galifiankis care se lupta pentru a castiga alegerile pentru a reprezenta Consiliul Carolinei de Nord in Camera Reprezentantilor.


 

Despre oameni si melci
Regie: Tudor Giurgiu
Distributie: Monica Barladeanu, Andi Vasluianu, Ion Besoiu
Data: 14 septembrie

Frumoasa Monica Barladeanu revine in atentia fanilor sai cu un nou in rol, in Despre oameni si melci.  O istorie amuzanta, inspirata de intamplari reale, Despre oameni si melci relateaza povestea unui grup de muncitori care lucreaza intr-o fabrica aflata in faliment, in Romania de la inceputul anilor '90. Totul se schimba cand unul dintre baieti gaseste o solutie inedita menita sa-i salveze colegii de la somaj si sa scoata uzina din faliment.

 


 

Lawless/ In afara legii
Regie: John Hillcoat
Distributie: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Gary Oldman, Guy Pearce, Jessica Chastain
Data: 7 septembrie

Cand legea devine corupta, nelegiutii devin eroi. In regia lui John Hillcoat, filmul In afara legii / Lawless are la baza povestea adevarata a faimosilor raufacatori Bondurant - trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice si care isi incearca norocul la visul american in statul Virginia, in era Prohibitiei. O poveste fascinanta despre crima si coruptie, loialitate si iubire, brutalitate si tandrete, In afara legii / Lawless vine sa completeze panoplia filmelor cu gangsteri si se afla printre filmelor cu pretentii la Oscar in 2013, conform presei straine.
 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies