marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Cloud Atlas, creatorii lui Matrix aduc un film atat de complicat incat e imposibil de povestit

Premiere la cinema: Cloud Atlas, creatorii lui Matrix aduc un film atat de complicat incat e imposibil de povestit

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 23 noiembrie la cinema:


Cloud Atlas

Regie: Tom Tykwer, Andy si Lana Wachowski
Distributie: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant
Data: 23 noiembrie


Creatorii seriei Matrix vor sa schimbe istoria filmului SF cu un nou concept uluitor. Cloud Atlas este adaptarea romanului cu acelasi nume scris de David Mitchell, iar primele imagini au impresionat.  Filmul este centrat pe sase istorii interconectate, plasate in diferite perioade si tari, din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat, post-apocaliptic. Scenariul complex si incitant urmareste o varietate de personaje care se invart in sase universuri diferite, la intervale de timp diferite, fiecare actor interpretand mai multe roluri in aceste povesti, ceea ce constituie o provocare pentru protagonisti. Pe langa poveste, filmul promite sa atraga la nivel vizual, prin costume si machiaj.

 

 

Ho Ho Ho 2
Regie: Jesus del Cerro
Distributie: Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz
Data: 23 noiembrie

Acum 3 ani cinematografele gazduiau primul film romanesc cu tema centrala Craciunul. Comedia Ho Ho Ho, cu Stefan Banica si Bogdan Iancu in rolurile principale a fost un succes de casa atat pe marele cat si pe micul ecran. V-o inchipuiti pe Andreea Marin Banica, purtand ochelari cu rame groase, dar mai ales o mustata generoasa? O puteti "admira" in aceasta ipostaza in Ho Ho Ho 2 - "O Loterie de Familie", o comedie savuroasa despre o fetita orfana care are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator.

 

 

Here Comes The Boom/ Categoria grea in actiune
Regie: Frank Coraci
Distributie: Kevin James, Salma Hayek,  Henry Winkler
Data: 23 noiembrie

Here Comes The Boom este o comedie recomandata persoanelor de toate varstele. Scott Voss (Kevin James) preda biologie la un liceu. Tipic colegilor lui profesori, Scott nu mai crede in “puterea” sistemului de invatamant si cauta tot felul de metode pentru a evita efortul. Ceea ce apreciaza, insa, este programul de muzica in liceu… exact acel program care urmeaza sa fie anulat din lipsa de fonduri. Pentru ca nu accepta ideea ca tocmai ceva asa de bun sa fie distrus, Scott cauta o metoda pentru a aduna banii necesari salvarii programului. Solutia gasita? Vrea sa lupte in UFC (Ultimate Fighting Championship).

 

 

Alex Cross
Regie: Rob Cohen
Distributie: Tyler Perry, Matthew Fox, Rachel Nichols
Data: 23 noiembrie

Filmul este o adaptare a cartii lui James Patterson "I, Alex Cross", iar actorul Tyler Perry joaca rolul titular al detectivului care a fost interpretat de Morgan Freeman in celelalte ecranizari - Kiss the Girls si Along Came a Spider. Alex Cross (Tyler Perry) si partenerul sau Tommy Kane (Ed Burns) pornesc pe urmele criminalului Michael Sullivan (Matthew Fox). Cand Cross il opreste pe acestea din uciderea uneia din victimele sale, criminalul decide sa o ucida pe sotia detectivului intr-un stil foarte sadic.

 


 


Les Infideles / Fustangii

Regie: Emmanuelle Bercot, Fred Cavayé
Dsitributie: Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Lionel Abelanski
Data: 23 noiembrie
 

Les Infideles este o comedie frantuzeasca interzisa mionorilor si care a starnit numaroase controverse in Franta din cauza scenelor sexuale si care denigreaza femeile. Les Infideles este un film despre infidelitatea masculina si numeroasele ei variatiuni, vazuta de 8 regizori printre care se numara si Jean Dujardin si Michel Hazanavicius. Premiat cu Oscar in 2012, Jean Dujardin, este regizor, scriitor si actor in aceasta comedie formata din 7 povestioare despre arhetipurile adulterelor pariziene. Ni se propune o imagine degajata, comica si uneori indecenta a relatiilor extraconjugale.

 

 

Ce alte filme mai poti vedea la cinema in aceasta perioada:


Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II 
Regie: Bill Condon Distributie: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Data: 16 noiembrie


Evenimentul cinematografic al deceniului, asa cum il numesc producatorii de la Summit Entertainment, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II marcheaza finalul unei ere pentru Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner, dar si pentru milioanele de adolescenti indragostiti de povestea de iubire dintre un vampir si o muritoare. Ultima parte a seriei Amurg, devenita fenomen printre cinefilii adolescenti, o are in centrul atentiei pe Bella ca vampir incercand sa-si apere fetita Renesmee. Pelicula se anunta una plina de suspans pentru ca cei doi eroi ai seriei, Bella si Edward, se lupta acum sa-si salveze familia.

 

Argo
Regie: Ben Affleck
Distributie: Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman
Data: 12 noiembrie

Ben Affleck aduce pe marile ecrane ca regizor si actor una dintre cele mai ciudate operatiuni din istoria CIA. Povestea filmului este bazata pe dosare reale, facute publice de CIA in 1997, tratand colaborarea guvernelor din Canada si SUA in vederea salvarii a 6 diplomati americani pe fundalul crizei ostaticilor din Iran din 1979. Expertul CIA Tony Mendez (Affleck) concepe un plan ingenios pentru extragerea celor 6 de pe teritoriul Iranului. Tot in Argo joaca John Goodman (The Big Lebowski, The Artist) si Bryan Cranston (serialul Breaking Bad). Poate Hollywood-ul sa salveze ziua la final? Pelicula a facut incasari spectaculoase in SUA si a fost extrem de laudata fiind una dintre favoritele Premiilor Oscar in 2013.

 

 

Skyfall
Regie: Sam Mendes
Distributie: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris
Data: 26 octombrie


 

Bond. James Bond. Daniel Craig revine pentru a treia oara in rolul agentului 007. Regizat de Sam Mendes si cu o distributie de lux: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Javier Bardem, Berenice Marlohe, Naomie Harris, Judi Dench, Albert Finney si Ben Whishaw, Skyfall, al 23-lea film din seria agentului 007 promite actiune la cote inalte.  Atunci cand trecutul lui M se intoarce sa o bantuie si MI6 ajunge sa fie atacata, Bond trebuie sa gaseasca si sa distruga amenintarea, indiferent de ce-l poate costa pe erou. In 2012 se implinesc 50 de ani de la lansarea primului film cu agentul 007, care l-a avut in rolul principal pe Sean Connery.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies