marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Dallas Buyers Club, film premiat cu 3 Oscaruri si cu cele mai tari interpretari ale anului  

Premierele saptamanii:

1. Dallas Buyers Club

2. 300: Rise of an Empire

Premiere la cinema: Dallas Buyers Club, film premiat cu 3 Oscaruri si cu cele mai tari interpretari ale anului

Din 7 martie la cinema:

 

Dallas Buyers Club
Regie: Jean Marc Vallee
Distributie: Matthew McConaughey, Jared Leto, Jennifer Garner
 

Recent premiat cu 3 Oscaruri, inclusiv pentru cel mai bun actor si cel mai bun actor in rol secundar, Dallas Buyers Club este un film de neratat, cu interpretari magistrale din partea actorilor Matthew McConaughey si Jared Leto. In Dallas Buyers Club, premiat cu 3 Oscaruri  (inclusiv cel mai bun actor si cel mai bun actor in rol secundar) Matthew McConuaghey il va interpreta pe Ron Woodroof, un electrician heterosexual, homofob, din Texas, caruia medicii i-au spus ca mai are sase luni de trait dupa ce a aflat ca are SIDA. Nemultumit de faptul ca nu are acces la medicamente optionale, el a pus la punct o afacere prin care aducea prin contrabanda medicamente pentru SIDA, pe care le oferea altor bolnavi. El a murit in 1992. Se pare ca McConaughey a castigat rolul in detrimentul unor staruri precum Brad Pitt sau Ryan Gosling. Alaturi de el  joaca si Jared Leto, pelicula fiind regizata de Jean-Marc Vallée.

 

 

 

300: Rise of an Empire
Regie:Noam Murro
Distributie: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey

 

300 Rise of An Empire este continuarea celebrului 300, cu Gerard Butler, si regizat de Zack Snyder. Cu alta distributie si un regizor nou, actiunea noului film are loc cam in aceeasi perioada ca predecesorul sau. De aceasta data, generalul grec Temistocle, interpretat de Sullivan Stapleton, impreuna cu armata sa micuta, lupta impotriva armatei persice. Stapleton paseste pe urmele lui Leonidas, intepretat de Gerard Butler in 300 (2006) si va porni intr-o lupta legendara.

 

Alte filme de vazut la cinema:


Non-Stop
Regie: Jaume Collet-Serra
Distributie: Liam Neeson,Julianne Moore,Bar Paly
Data: 28 februarie

Bill Marks e un fost politist aerian care si-a dat demisia si s-a retras intr-o slujba banala de birou, departe de agitatie, dar si de pericole. insa evenimentele legate de un anumit zbor il arunca pe Bill afara din biroul unde-si petrece linistit orele din programul de lucru si-l pun chiar in mijlocul actiunii. Cineva il informeaza prin SMS-uri ca pasageri din avion vor incepe sa moara la intervale de 20 de minute, iar pentru a le salva viatile trebuie sa transfere 150 de milioane de dolari intr-un cont bancar privat. Bineinteles ca Bill Marks nu e omul care sa se conformeze cererilor absurde ale unor raufacatori si sa stea cu mainile-n buzunar asa ca nu trece mult pana ce se dezlantuie haosul in avionul aflat la mii de metri altitudine, in zbor.

 

 

The Book Thief
Regie:Brian Percival
Distributie: Geffrey Rush, Emily Watson
Data: 28 februarie

 

Bazat pe bestsellerul omonim scris de Markus Zusak, filmul The Book Thief exploreaza aventurile lui Liesel (Sophie Nélisse), o fetita de noua ani adoptata in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Faptul ca trebuie sa se acomodeze in caminul noilor parinti adoptivi pare initial sa fie doar o povara pe umerii fetitei, dar, in curand, Hans (Geoffrey Rush) si Rosa (Emily Watson) ajung sa ii castige increderea.

 


 

Pompeii 3D
Regie: Paul W.S. Anderson
Distributie: Kit Harington, Paz Vega,Emily Browning
Data: 21 februarie


Actiunea filmului are loc in vara anului 79 d.H., si are ca fundal declansator al evenimentelor eruptia distrugatoare a muntelui Vezuviu. Harrington joaca rolul unui sclav de pe o mare nava comerciala al carui vis este de a-si cumpara intr-o buna zi libertatea si de a se casatori apoi cu fiica stapanului sau, Cassia, interpretata de Emily Browning. Ceea ce el nu stie este ca aceasta a fost deja promisa unui senator roman corupt, in vreme ce el urmeaza sa fie vandut altui proprietar. Tocmai atunci cand isi imagina ca mai rau nu se poate, erupe Vezuviul, cu puterea a 40 de bombe nucleare. Tragedia il gaseste pe nava care se indreapta spre Napoli, separat de iubita sa si de prietenul sau cel mai bun, un gladiator prins intre zidurile colosseumului din oras. Pe masura ce focul distruge singura lume pe care o cunoaste, sclavul este hotarat se se intoarca si sa ii salveze.

 

 

3 Days To Kill/ Condamnat sa ucida
Regie: McG
Distributie:  Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld
Data: 21 februarie

Ethan Runner (Kevin Costner) este un agent din Serviciile Secrete care sufera de o boala incurabila. In schimbul unui medicament experimental care-i poate salva viata, Ethan trebuie sa accepte o ultima misiune, care, insa,  poate fi reversul medaliei, si il poate costa chiar viata


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies