marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Divergent, filmul comparat cu Jocurile Foamei si asteptat de milioane de fani ajunge in Romania

Premiele saptamanii:

1. Divergent

2. Grand Budapest Hotel

Premiere la cinema: Divergent, filmul comparat cu Jocurile Foamei si asteptat de milioane de fani ajunge in Romania

 

 

Din 21 martie la cinematograf:


Divergent
Regie:Neil Burger
Distributie: Shailene Woodley, Kate Winslet
Data: 21 martie

 

 

Divergent prezinta povestea unei societati din viitor in care oameii sunt impartiti in 5 factiuni divizate in functie de personalitatea fiecarui individ, iar adolescentii trebuie sa decida daca vor sa ramana in factiunea lor sau sa se mute in alta pentru totdeauna. Pentru a intari alegerea facuta si pentru a avea dreptul de a marca aceasta decizie, adolescentii trebuie sa treaca prin teste fizice si psihologice in vederea transformarii in ceea ce vor fi la final. In aceasta soietate, o adolescenta (Shailene Woodley) descopera ca este un “Divergent” – persoana care nu se incadreaza in niciuna dintre factiuni- si afla ca o conspiratie pune la cale descoperirea si distrugerea tuturor Divergentilor din lume; viata ei fiind amenintata astfel. Filmul este realizat pe baza unei serii de carti cu acelasi nume scrise de Veronica Roth si regizat de Neil Burger (deasemenea director al filmului “Limitless”). Din distributie mai fac parte actori ca Miles Teller, Kate Winslet sau Ray Stevenson.

 


Grand Budapest Hotel
Regie: Wes Anderson
Distributie: Bill Murray, Ralph Fiennes, Tilda Swinton
Data: 21 martie

 

 

Madame D. (Tilda Swinton) se indragosteste de Gustave H, liftierul de la Grand Hotel, personaj interpretat de Ralph Fiennes. Cand Madame D. este gasita moarta, acesta devine principalul suspect, el fiind cel are mosteneste o pictura scumpa.A doua poveste a filmului il prezinta pe Gustave indragostit de Agatha, o colega din hotel care este jucata de Saorise Ronan (19 ani). Pentru acest rol, actrita are desenat un semn din nastere sau o cicatrice care nu este explicata in trailer. The Grand Budapest Hotel este cel de-al doilea film al lui Wes care are actiunea plasata in Europa, dupa The Fantastic Mr.Fox

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Nebraska
Regie: Alexander Payne
Distributie: Bruce Dern, June Squibb
Data: 14 martie

 


Alexander Payne, nominalizat la Oscar pentru drama The Descendants, revine cu un film emotionant, Nebraska. Un tata calatoreste cu fiul sau, care s-a indepartat de el, de la Montana la Nebraska pentru a-si obtine premiul in valoare de un milion de dolari pe care l-a castigat. Filmul a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarile celor doi actori, Bruce Dern si June Squibb.



Need for Speed
Regie: Scott Waugh
Distributie: Aaron Paul, Dominic Cooper
Data: 14 martie

 

Productia, care are la baza deja celebra serie de jocuri video NFS, are o distributie de exceptie, cel mai cunoscut nume fiind Aaron Paul, actorul devenit celebru datorita rolului din Breaking Bad. Aaron Paul apare in ipostaza lui Tobey, un mecanic nervos care vrea sa se razbune pe cei care i-au inscenat o crima pentru care a fost inchis.

Regia e semnata de Scott Waugh, iar din distributie mai fac parte Dominic Cooper, Imogen Poots, Michael Keaton si Dakota Johnson.



Better Living Through Chemistry
Regie: Geoff Moore, David Posamentier
Distributie: Olivia Wilde, Sam Rockwell
Data: 14 martie

Cu tagline-ul "Fericirea nu are formula", comedia urmareste aventurile unui farmacist dintr-un mic orasel a carui viata lipsita de evenimente se transforma intr-un adevarat iures cand incepe o relatie cu o clienta seducatoare. Alcoolul si drogurile vor face aventura lui Doug (Sam Rockwell) cu Elizabeth (Olivia Wilde) inca si mai intensa, dar eroul isi va da seama curand ca "chimia" nu este de ajuns...



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies