Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Fifty Shades of Grey, filmul asteptat de milioane de fane, se lanseaza in Romania

Premierele saptamanii:

1. Fifty Shades of Grey

 

2. Kingsman: Secret Service 

Premiere la cinema: Fifty Shades of Grey, filmul asteptat de milioane de fane, se lanseaza in Romania

Din 13 februarie la cinema

 

Fifty Shades of Grey
Regie: Sam Taylor-Johnson
Distributie: Jamie Dornan, Dakota Johnson
Data: 13 februarie

 

Fifty Shades of Grey este adaptarea romanului erotic devenit best-seller si care a innebunit femeile din intreaga lume. Filmul urmareste viata Anastasiei Steele (Dakota Johnson), o tanara studenta virgina, care se indragosteste de un playboy miliardar, Christian Grey (Jamie Dornan). Cei doi incep o relatie neconventionala, bazata pe sex si semneaza un contract care le va schimba complet viata.


Kingsman: Secret Service
Regie:Matthew Vaughn
Distributie: Colin Firth, Samuel L. Jackson
Data: 13 februarie

Jack, un fost spion in serviciile secrete britanice MI-6 (Colin Firth) este nevoie sa recruteze si sa ia sub aripa sa un pusti, Gary, un pierde vara care ii este nepot. Jack spera sa faca din el viitorul super spion, dar pana acolo este cale lunga.Filmul este regizat de Matthew Vaughn ("X-men: First Class", "Layer Cake") si ii are in distributie pe Colin Firth, Samuel L. Jackson, Michael Caine. Peloicula are la baza benzile desenate "Kingsman: Secret Service" create de Mark Millar. Kingsman: Secret Service se lanseaza in SUA pe 13 februarie 2015.


Alte filme de vazut la cinema:

 

 

Whiplash
Regie: Damien Chazelle
Distributie: Miles Teller, J.K. Simmons
Data: 6 februarie

 

Whiplash prezinta drama unui student aflat la inceputul unei anevoioase experiente: transformarea in tobosarul principal al celei mai bune orchestre de jazz din Statele Unite ale Americii. Protagonist este Andrew Neiman, interpretat de Miles Teller, care a mai jucat in "Aventura de doua nopti/ Two Night Stand" si "Divergent", un tobosar de jazz care, la 19 ani, viseaza sa devina star. Filmul a primit cinci nominalizari la Oscar, inclusiv pentru Best Picture sau cel mai bun actor in rol secundar.

 

 

 

Jupiter Ascending
Regie: Lana si Andy Wachowski
Distributie: Channing Tatum, Mila Kunis
Data: 6 februarie

Jupiter Ascending este un film SF scris, produs si regizat de The Wachowski Brothers, cunoscuti pentru trilogia The Matrix si Cloud Atlas. Filmul, a carui actiune se petrece undeva in viitorul indepartat, o are in centru pe femeia de serviciu Jupiter Jones, jucata de Mila Kunis, care va afla ca are un destin genetic deosebit de important.Jupiter il inalneste pe Caine, jucat de Channing Tatum, un luptator interplanetar trimis de Regina Universului sa o ucida pe tanara. Fostul soldat modificat genetic ii explica lui Jupiter ca din cauza unui eveniment extraordinar care a avut loc in noaptea in care ea s-a nascut, ADN-ul ei ar putea sa o faca urmatoarea conducatoare a universului. Cei doi vor porni impreuna intr-o aventura galactica, in timp ce povestea se va desfasura rapid.

 

 

 

Boyhood
Regie:Richard Linklater
Distributie: Patricia Arquette, Ethan Hawke, Elar Coltrane
Data: 6 februarie

 

 

Boyhood, un film  fara precedent, cu care Richard Linklater poate scrie istorie, este filmat in decursul a 12 ani si prezinta viata unui baiat, de la copilarie la maturitate. Boyhood este o creatie unica in cinematografia americana, filmat in doar 39 de zile, dar in decursul a 12 ani, aduce teme ca identitate, maturitate si evolutie.

 

The Imitation Game
Regie: Morten Tyldum
Distributie: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode
Data: 30 ianuarie

 

 

 In The Imitation Game, Benedict Cumberbatch este  Alan Turing, genialul matematician britanic cu rol fundamental in deznodamantul celui de-Al Doilea Razboi Mondial dupa ce sparge codul Enigma, reusita ce permite Aliatilor sa afle planurile de razboi naziste. Intr-una dintre cele mai dureroase rasturnari de imagine ale istoriei, in 1952 lui Turing ii va fi intentat proces pentru vina de a fi homosexual, o nedreptate cu bataie lunga pentru restul vietii sale.Presa sustine deja ca rolul ii poate aduce o nominalizare la Oscar lui Benedict Cumberbatch.

 

 

 
Modifică setările cookies