marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Frozen, animatia Disney pe care trebuie s-o vezi de Craciun

Premierele saptamanii:

1. Frozen

2. 47 Ronin

Premiere la cinema: Frozen, animatia Disney pe care trebuie s-o vezi de Craciun

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 27 decembrie la cinema:

 

47 Ronin
Regie: Carl Rinsch
Distributie: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada
Data: 27 decembrie

 

 

Bazat pe o legenda din secolul XVIII, inspirata de fapte reale, 47 Ronin este povestea fantastica si tragica a unui grup de samurai care pleaca sa-si razbune stapanul dupa ce acesta a fost ucis.Atunci cand Asano, conducatorul mult iubit al provinciei Ako este obligat sa se omoare pentru ca rivalul sau Kira ii pune in carca o tentativa de omor, cei 47 de samurai pleaca in cautarea razbunarii. Kai (Keanu Reeves) este un proscris pe jumatate britanic care se alatura roninilor condusi de catre Oishi (Hiroyuki Sanada)

 

 

 

Frozen
Regie: Chris Buck, Jennifer Lee
Distributie: Kristen Bell, Josh Gad
Data: 27 decembrie

 

Frozen este un film animat care imbina intr-un mod magic stilul nou cu cel clasic al celor de la Disney, povestea celor doua surori printese a caror relatie le este testata atunci cand parinti lor mor intr-un tragic accident. Anna (Kristen Bell) si Elsa (Idina Menzel) sunt inseparabile in perioada copilariei, insa legatura lor incepe sa se dastrame odata cu trecerea timpului. In momentul in care Elsa ajunge regina si incearca sa faca tot ce este posibil pentru fericirea Annei, insa nu reuseste acest lucru si ingheata tot regatul din greseala. Marcata de acest incident, Elsa se retrage in munti, iar Anna porneste in cautarea ei pentru a o convinge sa se intoarca in regat.

 

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema


Last Vegas/ Burlaci intarziati

Regie: Jon Turteltaub
Distributie: Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas
Data: 20 decembrie

 

Last Vegas se anunta a fi The Hangover al generatiei mature. Povestea filmului se va centra in jurul personajului Billy Gerson (Michael Douglas), un playboy care decide sa lase burlacia pentru o femeie mai tanara decat el cu 20 de ani. Asttfel, nunta acestuia devine prilejul perfect pentru o reuniune cu vechii sai prieteni, insa totul se da peste cap in momentul in care Billy si Paddy (Robert De Niro), vaduvul grupului se indragostesc amandoi de aceeasi femeie.


The Hobbit: The Desolation of Smaug

Regie: Peter Jackson
Distributie: Martin Freeman, Orlando Bloom, Richard Armitage, Ian McKellen
Data: 13 decembrie

Al doilea film din trilogia The Hobbit, regizata de Peter Jackson, continua aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), alaturi de dwarfi si Gandalf.  In The Desolation of Smaug, aventurierii pornesc pe urmele dragonului Smaug (Benedict Cumberbatch) pentru a-si recupera aurul. Pe drum, ei se vor reintalni cu elfii, inclusiv Legolas (Orlando Bloom), dar si frumoasa Tauriel (Evangeline Lilly).

Inside Llewyn Davies
Regie: Joel si Ethan Coen
Distributie: Oscar Isaac, Carey Mulligan, Justin Timberlake
Data: 6 decembrie

Fratii Joel Coen si Ethan Coen (“Burn After Reading”, “The Ladykillers”, “A Serious Man”), castigatori a cate patru premii Oscar fiecare, aduc in 2013 pe marile ecrane “Inside Llewyn Davis” - o cronica a tentativelor cantaretului de folk Llewyn Davis interpretat de Oscar Isaac de a-si castiga traiul in New York, in decursul perioadei de glorie din anii ’60 a acestui gen muzical, Oscar Isaac este partial creionat dupa chipul si asemanarea muzicianului Dave van Ronk, ale carui experiente de viata au fost consemnate in memoriile publicate postum “The Mayor of MacDougal Street”. Carey Mulligan joaca rolul iubitei lui Llewyn Davis in timp ce John Goodman este agentul sau. Din distributie mai fac parte Justin Timberlake, Garret Hedlund, Adam Driver si F. Murray Abraham.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies