marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Gerard Butler salveaza Casa Alba de la distrugere in Olympus Has Fallen

Premiere la cinema: Gerard Butler salveaza Casa Alba de la distrugere in Olympus Has Fallen

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Olympus Has Fallen / Cod Rosu la Casa Alba
Regie: Antoine Fuqua
Distributie: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman
Data: 5 aprilie
 

Gerard Butler il salveaza pe cel mai puternic om din lume, presedintele Statelor Unite ale Americii in Olympus Has Fallen. Mike Banning (Gerard Butler) este un agent special, care incearca sa traiasca o viata normala dupa ce a suferit o tragedie cumplita. Insa, toate acestea se schimba atunci cand niste teroristi se infiltreaza in Casa Alba si il tin osatic pe Presedinte, interpretat de Aaron Eckhart. Prins si el in Casa Alba, Banning este singurul om care-l poate salva pe presedinte si devine omul cheie in operatiunea de salvare a celor de la securitate, divizie condusa de Morgan Freeman.

 

 

 

Spring Breakers/ Vacanta de primavara
Regie: Harmony Korine
Distributie: James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens
Data: 5 aprilie

 

Comedia-drama Spring Breakers a lui Harmony Korine cu James Franco, Selena Gomez si Vanessa Hudgens spune povestea a patru adolescente care beau, se drogheaza si jefuiesc o banca pentru a face rost de bani de vacanta. Cele patru sunt eliberate pe cautiune de un dealer de droguri si arme, Alien (James Franco), care doreste in schimbul generozitatii sale cateva favoruri... deloc cuminti.

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 

G.I. Joe: Retaliation / G.I. Joe: Represalii
Regie: Jon M. Chu
Distributie: Channing Tatum, Dwayne Johnson, Ray Park
Data: 22 martie


G.I. Joe: Represalii este urmarea marelui succes la incasari, G.I. Joe: The Rise of Cobra, care a cumulat peste 300 de milioane de dolari in toata lumea.In acest nou episod, soldatii se lupta nu numai cu dusmanul lor de moarte, Cobra, ci sunt fortati sa faca fata si amenintarilor care vin din interiorul guvernului Statelor Unite si care le pun in pericol existenta.

 

 

The Host / Gazda
Regie: Andrew Niccol
Distributie: Saoirse Ronan, Diane Kruger, William Hurt
Data: 29 martie

 

Autoarea americana Stephenie Meyer a scris un "mic fenomen" numit Twilight, asa ca nu e deloc surprinzator ca ecranizarea romanului The Host/Gazda scris in 2008 atrage deja un interes enorm. Filmul spune povestea unor extraterestri, numiti "suflete" care pun stapanire pe corpurile oamenilor carora le distrug personalitatea si le omoara constiinta. The Host/Gazda are in centru si un triunghi amoros ce se invarte in jurul adolescentei Melanie Stryder interpretata de actrita irlandeza de 18 ani, Saoirse Ronan. Intr-un viitor post apocaliptic si dezolant, lumea noastra a fost invadata de un dusman invizibil. Oamenii devin gazde pentru acesti invadatori, mintile le sunt luate, in timp ce corpurile lor raman intacte si isi continua vietile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat.Cand Melanie, unul dintre putinii oameni „salbatici” in viata, este capturata, are convingerea ca i-a sosit sfarsitul. Wanderer, „sufletul” invadator care a intrat in corpul lui Melanie, a fost avertizata despre provocarile cauzate de trairea in corpul unui om: emotiile covarsitoare, multitudinea de simturi, memoriile mult prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se astepta: vechiul chirias al corpului ei refuza sa renunte la posesiile mintii ei.
 


Stoker
Regie: Chan-wook Park
Distributie: Mia Wasikowska, Nicole Kidman, Matthew Goode
Data: 29 martie

 

Filmul reprezinta debutul in limba engleza al apreciatului cineast asiatic Chan-wook Park. Stoker relateaza povestea dramatica a unei familii dupa moartea tatalui - Richard Stoker (Dermot Mulroney) si intoarcerea in oras a enigmaticului unchi Charlie (Matthew Goode), fratele lui Richard si cumnatul lui Evelyn (Nicole Kidman).India (Mia Wasikowska), fiica precoce a lui Evelyn si Richard Stoker, este intrigata de comportamentul bizar al lui Charlie si nu se poate impiedica sa remarce faptul ca lantul de disparitii suspecte din oras coincide cu intoarcerea acasa a unchiului ei.Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison Break, lansat in 2005) a scris scenariul.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies