marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Godzilla, cel mai asteptat blockbuster al primaverii, ajunge in Romania

Filmele saptamanii:

1.Godzilla

2. Neighbors

Premiere la cinema: Godzilla, cel mai asteptat blockbuster al primaverii, ajunge in Romania

Din 16 mai in cinematografe:


1.Godzilla

Regie: Gareth Edwards
Distributie: Bryan Cranston, Elizabeth Olsen
Data: 16 mai

Noua versiune a filmului cu reptila gigant creata de japonezi va fi regizat de Gareth Edwards, cunoscut pentru thrillerul apocaliptic Monsters, si urmeaza sa fie lansat in 2014. Creatura infricosatoare ameninta inca o data omenirea si aduce cu ea sfarsitul lumii. Astfel, omenirea va lupta cu toate armele posibile pentru a supravietui. Din distributie fac parte Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen. Printre producatori se numara si Frank Darabont (creatorul serialului popular The Walking Dead si cel care a regizat filme ca The Shawshank Redemption sau The Green Mile) si tot el a fost angajat pentru a termina scenariul. Scriptul a fost inceput de Max Borenstein (Seventh Son) si Drew Pearce (Iron Man 3), alaturi de David S.Goyer.

           
   


2. Neighbors/Vecini de cosmar

Regie: Nicholas Stoller
Distributie: Seth Rogen, Zac Efron
Data: 9 mai

 
Seth Rogen, Zac Efron si Rose Byrne sunt protagonistii comediei VECINI DE COSMAR, despre un cuplu care se muta in casa noua si e nevoit sa traiasca alaturi de o casa a unei fratii de studenti pusi non-stop pe petreceri.

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Selfie
Regie: Cristina Iacob
Distributie: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Alexandru Calin
Data: 9 mai


Filmul #SELFIE marcheaza debutul regizoral al Cristinei Iacob in lungmetraj si aduce pe marile ecrane o distributie tanara, energica si extrem de talentata, avandu-i in rolurile principale pe: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin. Inca din titlu, filmul propune o incursiune in fenomenul selfie, unul extrem de celebru in randul tinerilor, redat succesiv pe intreaga derulare a actiunii, prin imortalizarea protagonistilor in diverse ipostaze, cu ajutorul telefoanelor mobile si postarea fotografiilor pe retelele de socializare.

 

The Other Woman
Regie: Nick Cassavettes
Distributie: Cameron Diaz, Kate Upton
Data: 9 mai

Filmul o are in centru pe Cameron Diaz, o femeie care descopera ca barbatul pe care-l iubeste este insurat, dar ca mai are si o a doua amanta. Astfel, femeia se aliaza cu sotia acestuia, interpretata de Leslie Mann pentru a se razbuna pe sotul infidel, interpretat de Nikolaj Coster-Waldau. The Other Woman are o distributie cel putin bizara, pe langa Cameron Diaz, Leslie Mann sau Nikolaj Coster-Waldau, aflandu-se si fotomodelul Kate Upton si solista Nicki Minaj.



                   
           
   


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies