marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Guardians of The Galaxy, cel mai asteptat film al anului, ajunge in Romania

Filmele saptamanii

Premiere la cinema: Guardians of The Galaxy, cel mai asteptat film al anului, ajunge in Romania

Din 8 august la cinema


Guardians of The Galaxy
Regie: James Gunn
Distributie: Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper


O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul. Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei. Zoe Saldana, Christ Pratt, Vin Diesel si David Bautista plus Bradley Cooper care va fi vocea lui Racoon fac parte din distributie.



Alte filme de vazut la cinema


Lucy
Regie: Luc Besson
Distributie: Scarlett Johansson, Morgan Freeman


Lucy (Scarlett Johansson) este angajata sa transporte o cantitate de droguri, insa dupa ce o cantitatea ingerata ii patrunde in organism, aceatsa capata puteri supranaturale si este o adevarata masinarie de ucis. Nu numai ca drogurile o transforma pe  intr-o luptatoare desavarsita, dar ii dau si abilitati speciale: poate vedea viitorul, are puternic telekinetice si nu simte durerea.  Regizat de celebrul Luc Besson, filmul ii mai are in distributie pe Morgan Freeman si Analeigh Tipton.



Hercules
Regie:Brett Ratner
Distributie: Dwayne Johnson


Filmul urmareste povestea din romanul de benzi desenate Hercules: The Thracian Wars, creat de Steven Moore si Admira Wijaya. Regizorul Brett Ratner va avea la dispozitie un scenariu scris de Ryan Condal. Cand regele Traciei ii cere lui Hercule si tovarasilor lui sa-i antreneze armata pentru a deveni cat mai puternica, acesta nu poate rezista in fata ideii de sange si razboi. Insa luptele il determina sa constientizeze ca este departe de eroul care a fost candva. Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege Zeita Hera mai tot timpul, iar dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies