marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Home, o animatie spectaculoasa DreamWorks, se lanseaza in Romania

Premierele saptamanii:

1.Home

2. Big Game

Premiere la cinema: Home, o animatie spectaculoasa DreamWorks, se lanseaza in Romania

Din 27 martie la cinema:


Home
Regie: Tim Johnson
Distributie:  Jim Parsons, Steve Martin
Data: 27 martie

In animatia "Home", un grup de extraterestri cauta refugiu pentru a scapa de dusmanii lor, ascunzandu-se pe Pamant.Vocile sunt asigurate de nume celebre ca Jim Parsons, Jennifer Lopez sau Rihanna.

 



 


Big Game
Regie: Jalmari Helander
Distributie: Samuel L. Jackson
Data: 27 martie

Oskari e un baiat timid de 13 ani care isi urmeaza temator soarta. Tradistia poporului sau spune ca a venit timpul ca baiatul, la fel ca stramosii lui, sa petreaca o zi si o noapte singur in salbaticie. Inarmat doar cu un arc cu sagesti, el trebuie sa se intoarca din padure cu un trofeu care sa fie dovada ca a devenit barbat.Singur si inspaimantat, baiatul rataceste printr-o padure imensa cand aude un zgomot asurzitor. Grabindu-se sa vada ce se intampla, Oskari descopera o capsula de salvare, dar si ca aparstine avionului care transporta cel mai puternic om al lumii – Air Force One, iar inauntru se afla un om grav lovit... E insusi presedintele Statelor Unite!Teroristii care au provocat prabusirea avionului impanzesc cerul pentru a-l repera pe presedinte, hotarasti sa-l rapeasca. Acum, soarta celui mai puternic om din lume sta in mainile unui baiat de 13 ani. Angrenasti intr-un joc de-a soarecele si pisica, Oskari si presedintele fac echipa pentru a putea supraviestui celei mai terifiante nopsti din viasta amandurora.

 

 

Alte filme de vazut la cinema:


 

Insurgent
Regie: Robert Schwentke
Distributie: Shailene Woodley, Theo James
Data: 20 martie

 

In Insurgent, Tris (Shailene Woodley), Four (Theo James) si Caleb (Ansel Elgort) calatoresc spre un Chicago apocaliptic. Acum, dupa evenimentele din Divergent, cele patru factiuni sunt la un pas de razboi. Asa ca, Tris, marcata de ceea ce s-a petrecut si de vinovatie, va accepta faptul ca face parte dintre Divergenti, fara sa stie insa, ce o asteapta pe acest drum.
 

The Gunman
Regie: Pierre Morel
Distributie: Sean Penn, Idris Elba, Javier Bardem
Data: 20 martie
 

Sean Penn are o ultima misiune in The Gunman.Pe viata si pe moarte. Fost combatant in fortele speciale, acesta e vanat pentru a fi eliminat chiar de catre fostul sau angajator. In acest action-thriller politic, Sean Penn intra intr-o cursa contracronometru pentru a-i ucide el primul pe cei care vor sa-l ucida, din jungla Africii pana in strazile Londrei.

 

 

Alte filme de vazut la cinema


Cinderella
Regie: Kenneth Branagh
Distributie: Lily James, Cate Blanchett
Data: 13 martie

 

Cinderella este adaptarea celebrului basm, de aceasta data in versiunea regizorului britanic Kenneth Branagh. Cand tatal ei moare, frumoasa Ella (Lily James) are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformata in slujnica si cu numele schimbat in Cenusareasa, fata ar putea usor sa-si piarda speranta, dar tine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii buna si ai curaj". Viata Cenusaresei se schimba o data pentru totdeauna cand in padure da peste un strain chipes, despre care habar nu are ca este chiar printul regatului. Oare il va mai intalni?


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies