marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Homefront, filmul de actiune cu Jason Statham pe care il asteapta toti fanii genului

Premierele saptamanii:

1. Homefront


2. Inside Llewyn Davies


3. Saving Santa


4. Blancanieves

Premiere la cinema: Homefront, filmul de actiune cu Jason Statham pe care il asteapta toti fanii genului

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 6 decembrie  la cinema:

 

Homefront
Regie: Gary Fleder
Distributie: Jason Statham, James Franco

 

Jason Statham este un agent DEA, care se muta intr-un orasel, impreuna cu fiica sa de 10 ani. La scurt timp, descopera ca si-a ales gresit orasul, dupa ce intra in conflict cu un lord al drogurilor, intepretat de James Franco. Filmul are un scenariu ce poarta semnatura lui Sylvester Stallone.

 

 

Inside Llewyn Davies
Regie: Joel si Ethan Coen
Distributie: Oscar Isaac, Carey Mulligan, Justin Timberlake

 

Fratii Joel Coen si Ethan Coen (“Burn After Reading”, “The Ladykillers”, “A Serious Man”), castigatori a cate patru premii Oscar fiecare, aduc in 2013 pe marile ecrane “Inside Llewyn Davis” - o cronica a tentativelor cantaretului de folk Llewyn Davis interpretat de Oscar Isaac de a-si castiga traiul in New York, in decursul perioadei de glorie din anii ’60 a acestui gen muzical, Oscar Isaac este partial creionat dupa chipul si asemanarea muzicianului Dave van Ronk, ale carui experiente de viata au fost consemnate in memoriile publicate postum “The Mayor of MacDougal Street”. Carey Mulligan joaca rolul iubitei lui Llewyn Davis in timp ce John Goodman este agentul sau. Din distributie mai fac parte Justin Timberlake, Garret Hedlund, Adam Driver si F. Murray Abraham

 

 


 

Saving Santa
Regie: Leon Joosen, Aaron Seelman
Distributie: Martin Freeman, Tim Conway, Joan Collins

 

Cand Polul Nord este atacat, Craciunul si darurile copiilor sunt iar in pericol. Totul sta acum pe umerii micului elf Bernand, ca sa reuseasca sa indeplineasca misiunea. Ajutat de reni, el trebuie sa gaseasca solutia cea mai buna, ca sa salveze situatia. Si, desigur, pe Santa insusi. Dar micul elf un pic obez e cam impiedicat.

 

 

 

 

Blancanieves
Regie: Pablo Berger
Distributie: Maribel Verdú, Emilio Gavira

 

O adaptare a basmului clasic, Alba ca Zapada este un omagiu unic adus epocii de aur a filmului alb-negru mut din Europa. Plasat in romanticul decor al Seviliei anilor ‘20, Alba ca Zapada lui Berger este Carmen, fiica unui faimos toreador, care traieste sub stapanirea tiranica a monstruoasei mame vitrege, Encarna. Carmen scapa si se alatura unei trupe de pitici toreadori, unde frumusetea si talentul sau in ring atrag atentia presei. Encarna afla astfel, in sfarsit, unde sa o gaseasca pe Carmen si se pregateste pentru confruntarea finala.

Premii castigate: Cel mai bun film, Cea mai buna actrita (Maribel Verdú), Cel mai bun debut (Macarena García) - Premiile Goya 2013, Cea mai buna actrita (Maribel Verdú) - San Sebastian 2012, Premiul Cine Latino - Palm Springs 2013

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

The Butler
Regie: Lee Daniels
Distributie: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, Robin Williams
Data: 29 noiembrie


Filmul "The Butler" are la baza un articol publicat in ziarul Washington Post, despre Eugene Allen. Acesta si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca vigoare in Statele Unite. A lucrat mai intai in bucatarie, dar a ajuns in cele din urma sa fie valetul principal pentru opt presedinti americani. Filmul e povestea unui majordom care a lucrat la Casa Alba si a servit sub mandatele a opt dintre presedintii americani, pe parcursul a peste 30 de ani. John Cusack il va interpreta pe Richard Nixon, Robin Williams a primit rolul lui Dwight Eisenhower, Alan Rickman il va juca pe Ronald Reagan in timp ce James Marsden si Minka Kelly vor fi John F. Kennedy si Jackie Kennedy.

 

 

 


Dom Hemingway

Regie: Richard Shepard
Distributie: Jude Law, Madalina Ghenea, Richard E. Grant
Data: 29 noiembrie

Dom Hemingway se anunta a fi o comedie neagra, plina de momente surprinzatoare, dar si emotionanta. De altfel, pelicula, regizata de Richard Shepard, a primit recenzii foarte bune la Festivalul de la Toronto, acolo unde a avut premiera mondiala.


Actorul de 39 de ani a avut-o alaturi partenera pe actrita romanca Madalina Ghenea. Cei doi au parte de o aventura plina de probleme in filmul regizat de Richard Shepard. Un spargator de seifuri (Jude Law) este eliberat dupa 12 ani de puscarie si pleaca in Franta dupa seful lui, de la care vrea sa recupereze banii ce i se cuvin. 

 

 

 

 


Oldboy: Prizonier in libertate

Regie: Spike Lee
Distributie: Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Samuel L. Jackson
Data: 29 noiembrie

 

 

Oldboy este un remake-ul filmului sud-coreean cu acelasi nume din 2003, al lui Chan-wook Park. Versiunea americana este regizata de Spike Lee si il aduce in rolul principal pe Josh Brolin. Oldboy este un thriller intens, care prezinta o poveste neobsinuita: un om de publicitate este rapit fara nici o explicatie si este tinut prizonier timp de 15 ani. Atunci cand este eliberat, tot fara nici o explicatie, singura dorinta a barbatului este sa ii caute si sa se razbune pe cei care i-au furat viata.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies