marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Insidious 2, un horror terifiant de la creatorul seriei Saw

Premiere la cinema: Insidious 2, un horror terifiant de la creatorul seriei Saw

 

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 25 octombrie la cinema:

 

 

 Cloudy With a Chance of Meatballs 2
Regie: Cody Cameron
Distributie: Bill Hader, Anna Faris, James Caan
Data: 25 octombrie


Cloudy with a Chance of Meatballs 2 continua aventurile eroilor din animatie de succes lansata in 2009. Flint Lockwood lucreaza acum la The Live Corp Company, pentru idolul sau Chester V. Insa, acesta va fi nevoit sa plece atunci cand afla ca masinaria sa celebra mai este operationala si in continuare transforma apa in mancare.


Escape Plan
Regie: Mikael Håfström
Distributie: Sylvester Stallone, Jim Caviezel, 50 Cent
Data: 25 octombrie


In Escape Plan, Sylvester Stallone este Ray Breslin, unul dintre cei mai mari specialisti in securitate, care, dupa ce construieste o inchisoare perfecta, ajunge sa fie inchis in propria puscarie, dupa ce este victima unei inscenari. Astfel, Breslin este nevoit sa isi foloseasca ingeniozitatea si cunostintele dobandite despre inchisori pentru a evada si a-l gasi pe omul care l-a aruncat in spatele gratiilor.

Schwarzenegger va interpreta rolul lui Church, un detinut complex, care se lupta sa-si salveze colegii din puscarie. Jim Caviezel il va juca pe Willard Hobbe, baiatul rau din poveste. Distributia ii mai cuprinde pe 50 Cent, Vinnie Jones si Sam Neill.

 

 

Insidious: Chapter 2
Regie: James Wan
Distributie: Patrick Wilson, Rose Byrne
Data: 25 octombrie

Dupa evenimentele inspaimantatoare prin care au trecut, membrii familiei Lambert incearca sa traiasca o viata normala, sperand ca au scapat de spiritele rele care vroiau sa le omoare copilul. Dar de aceasta data, se pare ca tatal micutului a adus ceva rau dupa el, iar familia Lambert este din nou ingrozita de fantome inspaimantatoare, care vor sa le ucida copilul.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

 

1. Prisoners
Regie: Denis Villeneuve
Distributie: Hugh Jackman, Jack Gyllenhaal, Paul Dano
Data: 18 octombrie


Keller Dove (Hugh Jackman), un barbat din Boston, ajunge sa-l rapeasca pe invididul pe care-l suspecta de disparitia fiicei sale si a celei mai bune prietene a ei. Din distributie mai fac parte Jack Gyllenhaal, Terence Howard, Paul Dano, Melissa Leo.



2. Man of Tai Chi

Regie: Keanu Reeves
Distributie: Keanu Reeves, Tiger Hu Chen
Data: 18 octombrie


Un tanar maestru de arte martiale din Beijing isi foloseste aptitudinile pentru a a reinvata arta luptelor,  traind noi experiente, dar fiind nevoit sa faca si multe sacrificii. Acesta este debutul regizoral al lui Keanu Reeves si il are in rol principal pe Tiger Hu Chen, cu care starul a lucrat la seria Matrix.



3. Carrie

Regie: Kimberly Peirce
Distributie: Chloe Grace Moretz, Judy Greer, Portia Doubleday
Data: 18 octombrie


Carrie, cea mai recenta ecranizare a celebrului roman horror a lui Stephen King le aduce pe Chloë Grace Moretz si Julianne Moore in rolurile principale.Carrie este o adolescenta timida, tinuta din scurt de o mama exagerat de credincioasa, care este tinta batjocorii colegilor de clasa. In timpul balului de absolvire acestia merg prea departe cu o gluma, iar in Carrie se trezesc niste puteri telekinetice care dezlantuie haosul.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies